pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Öğretmenler Ve Öğrenciler Spor Şenliğinde Buluştu

26.11.2018 - 17:33, Güncelleme: 26.11.2018 - 17:33
 

Çankırı'da Öğretmenler Ve Öğrenciler Spor Şenliğinde Buluştu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler ve öğrenciler arasında spor şenliği düzenlendi.Spor...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler ve öğrenciler arasında spor şenliği düzenlendi.Spor Genel Müdürlüğünün "Koşabiliyorken Koş" Projesi kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler ve öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygusunu kazandırma ve spor alışkanlığı kazanılması için spor şenliği gerçekleştirildi.Üç gün süren şenlikte, öğretmenler ve öğrenciler voleybol, atletizm ve futbol müsabakalarında kıyasıya mücadele etti. İlçe Kaymakamı İlhan Kayatürk'ün de katıldığı müsabakalarda katılımcılara ödülleri verildi.Orta Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için etkinlikler yaptıklarını söyledi.Her yaştan vatandaşın sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlamaya çalıştıklarını belirten Çınar, "Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle yaptığımız organizasyon ile 'Öğretmenler öğrencileriyle sahalarda buluşuyor' spor şenlikleri oldukça heyecanlı ve amacına uygun geçti. Katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler ve öğrenciler arasında spor şenliği düzenlendi.Spor...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler ve öğrenciler arasında spor şenliği düzenlendi.

Spor Genel Müdürlüğünün "Koşabiliyorken Koş" Projesi kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler ve öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygusunu kazandırma ve spor alışkanlığı kazanılması için spor şenliği gerçekleştirildi.

Üç gün süren şenlikte, öğretmenler ve öğrenciler voleybol, atletizm ve futbol müsabakalarında kıyasıya mücadele etti. İlçe Kaymakamı İlhan Kayatürk'ün de katıldığı müsabakalarda katılımcılara ödülleri verildi.

Orta Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Her yaştan vatandaşın sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlamaya çalıştıklarını belirten Çınar, "Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle yaptığımız organizasyon ile 'Öğretmenler öğrencileriyle sahalarda buluşuyor' spor şenlikleri oldukça heyecanlı ve amacına uygun geçti. Katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.