pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Motosikletlere Yönelik Uygulama

01.07.2017 - 20:23, Güncelleme: 01.07.2017 - 20:23
 

Çankırı'da Motosikletlere Yönelik Uygulama

ÇANKIRI (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü ne bağlı ekipler tüm Türkiye'de başlatılan motosiklet sürücülerine yönelik uygulamada, kentteki motosiklet...

ÇANKIRI (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü ne bağlı ekipler tüm Türkiye'de başlatılan motosiklet sürücülerine yönelik uygulamada, kentteki motosiklet sürücülerini denetledi.Sabah ve akşam şehrin çeşitli noktalarında oluşturulan uygulamalarda Çankırı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri motosiklet sürücülerini durdurarak denetledi.Durdurulan motosikletlerin şase numaralarını kontrol edilirken, sürücülerin kask takıp takmadığı, ehliyet ve ruhsatları denetlendi.Kontrollerde 28 motosiklet sürücüsüne toplamda 3 bin 827 lira para cezası kesildi, 1 motosiklet de trafikten men edildi.
ÇANKIRI (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü ne bağlı ekipler tüm Türkiye'de başlatılan motosiklet sürücülerine yönelik uygulamada, kentteki motosiklet...

ÇANKIRI (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü ne bağlı ekipler tüm Türkiye'de başlatılan motosiklet sürücülerine yönelik uygulamada, kentteki motosiklet sürücülerini denetledi.

Sabah ve akşam şehrin çeşitli noktalarında oluşturulan uygulamalarda Çankırı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri motosiklet sürücülerini durdurarak denetledi.

Durdurulan motosikletlerin şase numaralarını kontrol edilirken, sürücülerin kask takıp takmadığı, ehliyet ve ruhsatları denetlendi.

Kontrollerde 28 motosiklet sürücüsüne toplamda 3 bin 827 lira para cezası kesildi, 1 motosiklet de trafikten men edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.