pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Kayıp Kişi Arazide Ölü Bulundu

17.06.2018 - 11:43, Güncelleme: 17.06.2018 - 11:43
 

Çankırı'da Kayıp Kişi Arazide Ölü Bulundu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, kayıp olarak aranan kişi boş arazide ölü bulundu.Ramazan Bayramı için Ankara'dan Ilgaz'ın Bükcük köyüne...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, kayıp olarak aranan kişi boş arazide ölü bulundu.Ramazan Bayramı için Ankara'dan Ilgaz'ın Bükcük köyüne gelen Salim Ejderoğlu (53), dün akşam saatlerinde arazide dolaşmak üzere evden ayrıldıktan sonra dönmedi. Bunun üzerine ailesi Ejderoğlu için jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.Ekiplerce yapılan arama çalışmaları sonucunda köye yakın arazide sabah saatlerinde Ejderoğlu'nun cesedine ulaşıldı.Ejderoğlu'nun cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Ilgaz Devlet Hastanesine gönderildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, kayıp olarak aranan kişi boş arazide ölü bulundu.Ramazan Bayramı için Ankara'dan Ilgaz'ın Bükcük köyüne...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, kayıp olarak aranan kişi boş arazide ölü bulundu.

Ramazan Bayramı için Ankara'dan Ilgaz'ın Bükcük köyüne gelen Salim Ejderoğlu (53), dün akşam saatlerinde arazide dolaşmak üzere evden ayrıldıktan sonra dönmedi.

Bunun üzerine ailesi Ejderoğlu için jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekiplerce yapılan arama çalışmaları sonucunda köye yakın arazide sabah saatlerinde Ejderoğlu'nun cesedine ulaşıldı.

Ejderoğlu'nun cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Ilgaz Devlet Hastanesine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.