pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Kaybolan Engelli Evine Döndü

09.07.2017 - 12:53, Güncelleme: 09.07.2017 - 12:53
 

Çankırı'da Kaybolan Engelli Evine Döndü

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kaybolduktan sonra itfaiye ve AFAD ekiplerince aranan zihinsel engelli İbrahim Gündoğmuş, eve döndü.Korgun ilçesine bağlı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kaybolduktan sonra itfaiye ve AFAD ekiplerince aranan zihinsel engelli İbrahim Gündoğmuş, eve döndü.Korgun ilçesine bağlı Maruf köyünde ailesiyle yaşayan zihinsel engelli Gündoğmuş, önceki akşam evinden ayrıldı. Gündoğmuş'un eve dönmemesi üzerine, çevrede arama çalışması yapan yakınları jandarma ekiplerinden yardım istedi.Jandarma ve AFAD ekipleri Gündoğmuş'u bulmak için arama çalışması yürüttü.Arama çalışmalarına rağmen ulaşılamayan Gündoğmuş, sabah saatlerinde evine döndü. Gündoğmuş'un geceyi köy civarında bir ağaç kovuğunda geçirdiği öğrenildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kaybolduktan sonra itfaiye ve AFAD ekiplerince aranan zihinsel engelli İbrahim Gündoğmuş, eve döndü.Korgun ilçesine bağlı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kaybolduktan sonra itfaiye ve AFAD ekiplerince aranan zihinsel engelli İbrahim Gündoğmuş, eve döndü.

Korgun ilçesine bağlı Maruf köyünde ailesiyle yaşayan zihinsel engelli Gündoğmuş, önceki akşam evinden ayrıldı. Gündoğmuş'un eve dönmemesi üzerine, çevrede arama çalışması yapan yakınları jandarma ekiplerinden yardım istedi.

Jandarma ve AFAD ekipleri Gündoğmuş'u bulmak için arama çalışması yürüttü.

Arama çalışmalarına rağmen ulaşılamayan Gündoğmuş, sabah saatlerinde evine döndü.

Gündoğmuş'un geceyi köy civarında bir ağaç kovuğunda geçirdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.