pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Kar Yağışı

29.12.2016 - 09:33, Güncelleme: 29.12.2016 - 09:33
 

Çankırı'da Kar Yağışı

Kar kalınlığının 23 santimetreye ulaştığı kent merkezinde ulaşım güçlükle sağlanıyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar sürdü. Kar kalınlığının 23 santimetreye ulaştığı şehir merkezinde bazı araçlar yolda kalırken kimi sürücüler de zincir takarak yoluna devam edebildi.Belediye ekipleri, kent merkezindeki yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Karayolları ekipleri ise ulaşımın kontrollü sağlandığı şehirler arası yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesini sevinçle karşılayan çocuklar, sokaklarda eğlendi. Kar topu oynayan çocuklar, kardan adam yapıp ara sokaklarda naylonlarla kaydı. Çankırılılar, bol bol fotoğraf çektirerek beyaz örtünün tadını çıkardı.Kar yağışı nedeniyle Çankırı merkezin yanı sıra Eldivan, Ilgaz, Kurşunlu, Yapraklı, Orta ilçelerinin tamamında, Şabanözü, Atkaracalar, Çerkeş ilçelerinde de taşımalı eğitime ara verilmişti. Çankırı Karatekin Üniversitesi de tatil edilmişti.
Kar kalınlığının 23 santimetreye ulaştığı kent merkezinde ulaşım güçlükle sağlanıyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar sürdü. Kar kalınlığının 23 santimetreye ulaştığı şehir merkezinde bazı araçlar yolda kalırken kimi sürücüler de zincir takarak yoluna devam edebildi.

Belediye ekipleri, kent merkezindeki yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Karayolları ekipleri ise ulaşımın kontrollü sağlandığı şehirler arası yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesini sevinçle karşılayan çocuklar, sokaklarda eğlendi. Kar topu oynayan çocuklar, kardan adam yapıp ara sokaklarda naylonlarla kaydı. Çankırılılar, bol bol fotoğraf çektirerek beyaz örtünün tadını çıkardı.

Kar yağışı nedeniyle Çankırı merkezin yanı sıra Eldivan, Ilgaz, Kurşunlu, Yapraklı, Orta ilçelerinin tamamında, Şabanözü, Atkaracalar, Çerkeş ilçelerinde de taşımalı eğitime ara verilmişti. Çankırı Karatekin Üniversitesi de tatil edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.