pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Kaçakçılık Operasyonu

28.07.2017 - 12:58, Güncelleme: 28.07.2017 - 12:58
 

Çankırı'da Kaçakçılık Operasyonu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir kargo şirketine ait araçta, 600 kilogram nargile tütünü ile 2 bin 2 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. İl...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir kargo şirketine ait araçta, 600 kilogram nargile tütünü ile 2 bin 2 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Atkaracalar ilçesi D-100 kara yolunda yapılan uygulamada bir kargo şirketine ait araç durduruldu.Araçta yapılan aramada, 600 kilogram nargile tütünü, 2 bin 2 adet gümrük kaçağı kol saati bulundu.Olayla ilgili Atkaracalar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma başlatılırken, ele geçirilenlere el kondu.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir kargo şirketine ait araçta, 600 kilogram nargile tütünü ile 2 bin 2 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. İl...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir kargo şirketine ait araçta, 600 kilogram nargile tütünü ile 2 bin 2 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Atkaracalar ilçesi D-100 kara yolunda yapılan uygulamada bir kargo şirketine ait araç durduruldu.

Araçta yapılan aramada, 600 kilogram nargile tütünü, 2 bin 2 adet gümrük kaçağı kol saati bulundu.

Olayla ilgili Atkaracalar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma başlatılırken, ele geçirilenlere el kondu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.