pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

13.11.2017 - 18:13, Güncelleme: 13.11.2017 - 18:13
 

Çankırı'da Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir mağazadan hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.Kent merkezindeki bir mağazadan hırsızlık...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir mağazadan hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.Kent merkezindeki bir mağazadan hırsızlık yaptığı iddiasıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Nigay Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Bu arada zanlının evinde yapılan aramada 66 parça çalıntı kıyafet ele geçirildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir mağazadan hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.Kent merkezindeki bir mağazadan hırsızlık...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da bir mağazadan hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Kent merkezindeki bir mağazadan hırsızlık yaptığı iddiasıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Nigay Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu arada zanlının evinde yapılan aramada 66 parça çalıntı kıyafet ele geçirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.