pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Hırsızlık Operasyonu

17.01.2019 - 15:38, Güncelleme: 17.01.2019 - 15:38
 

Çankırı'da Hırsızlık Operasyonu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da otomobilden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da otomobilden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dört ayrı otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Yapılan araştırma sonucunda şüphelilerin T.D. ve Ö.Y. oldukları tespit edildi. Ekiplerce düzenlenen operasyonda T.D, ikametinde yakalandı. Ö.Y ise başka bir kişiye ait evde gözaltına alındı.Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramada hırsızlık sonucu elde edilen iki oto teybi, oto amfisi ve 5 hoparlör bulundu.Emniyetteki işlemlerinin ardından T.D. serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen Ö.Y. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da otomobilden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da otomobilden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dört ayrı otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yapılan araştırma sonucunda şüphelilerin T.D. ve Ö.Y. oldukları tespit edildi. Ekiplerce düzenlenen operasyonda T.D, ikametinde yakalandı. Ö.Y ise başka bir kişiye ait evde gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramada hırsızlık sonucu elde edilen iki oto teybi, oto amfisi ve 5 hoparlör bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından T.D. serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen Ö.Y. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.