pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Hırsızlık İddiası

18.12.2017 - 17:43, Güncelleme: 18.12.2017 - 17:43
 

Çankırı'da Hırsızlık İddiası

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da hırsızlık iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.İl merkezinde bir iş yerinde hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da hırsızlık iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.İl merkezinde bir iş yerinde hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polisin yürüttüğü çalışma sonucu şüpheli Amir M. yakalandı.Şüphelinin üzerinde bulunan ve iş yerinden çalındığı tespit edilen 8 bin 500 lira sahibine teslim edildi.Zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da hırsızlık iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.İl merkezinde bir iş yerinde hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da hırsızlık iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

İl merkezinde bir iş yerinde hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polisin yürüttüğü çalışma sonucu şüpheli Amir M. yakalandı.

Şüphelinin üzerinde bulunan ve iş yerinden çalındığı tespit edilen 8 bin 500 lira sahibine teslim edildi.

Zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.