pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Gölette Kaybolan Kişinin Cesedi Bulundu

01.08.2018 - 15:23, Güncelleme: 01.08.2018 - 15:23
 

Çankırı'da Gölette Kaybolan Kişinin Cesedi Bulundu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Korgun ilçesinde girdiği gölette kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.Alınan bilgiye göre, Merzi Göleti'ne dün akşam serinlemek...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Korgun ilçesinde girdiği gölette kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.Alınan bilgiye göre, Merzi Göleti'ne dün akşam serinlemek için giren Şahin Kaçmaz (49), bir süre sonra gözden kayboldu. Gölet kenarında bekleyen arkadaşı ile çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.Jandarma ve AFAD ekiplerince yapılan arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle ara verildi. Sabah saatlerinde yeniden başlayan arama çalışmalarına, Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polis ekipleri de katıldı.Dalgıç polis ekiplerince yaklaşık 3 saat süren arama çalışmasının ardından Kaçmaz'ın cesedine ulaşıldı.Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kaçmaz'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp morguna gönderildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Korgun ilçesinde girdiği gölette kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.Alınan bilgiye göre, Merzi Göleti'ne dün akşam serinlemek...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Korgun ilçesinde girdiği gölette kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Merzi Göleti'ne dün akşam serinlemek için giren Şahin Kaçmaz (49), bir süre sonra gözden kayboldu.

Gölet kenarında bekleyen arkadaşı ile çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Jandarma ve AFAD ekiplerince yapılan arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle ara verildi. Sabah saatlerinde yeniden başlayan arama çalışmalarına, Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polis ekipleri de katıldı.

Dalgıç polis ekiplerince yaklaşık 3 saat süren arama çalışmasının ardından Kaçmaz'ın cesedine ulaşıldı.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kaçmaz'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp morguna gönderildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.