pendik escort bayan
ak

Çankırı'da "Gebe Sınıfı" Açıldı

04.08.2017 - 19:08, Güncelleme: 04.08.2017 - 19:08
 

Çankırı'da "Gebe Sınıfı" Açıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da anne adaylarına doğum öncesi ve sonrasında yapmaları gerekenleri anlatmak için "gebe sınıfı" açıldı. Halk Sağlığı Müdürü...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da anne adaylarına doğum öncesi ve sonrasında yapmaları gerekenleri anlatmak için "gebe sınıfı" açıldı. Halk Sağlığı Müdürü Murat Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, anne adayları için doğum öncesi ve sonrası bakımın kaliteli, temiz ve güvenli olmasının önemli olduğunu belirtti. Bu konuların öğretilmesi için "gebe sınıfı" oluşturduklarını ve burada anne adaylarına gebelikle alakalı bütün konularda eğitimler verileceğini ifaden Yılmaz, şunları kaydetti: "Gebelikle ilgili endişelerinin giderilmesi ve anne adayının tehlike işaret bulgularını önceden bilerek bilinçli hareket etmesini sağlamak amacıyla gebe sınıfımız Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezinde açılmıştır. Her salı 13.30-16.30 arasında eğitimlerimiz devam edecektir." Yılmaz, kursa katılımın ücretsiz olduğunu ve üç seanslık eğitim sonunda katılım belgesi verileceğini bildirdi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da anne adaylarına doğum öncesi ve sonrasında yapmaları gerekenleri anlatmak için "gebe sınıfı" açıldı. Halk Sağlığı Müdürü...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da anne adaylarına doğum öncesi ve sonrasında yapmaları gerekenleri anlatmak için "gebe sınıfı" açıldı.

Halk Sağlığı Müdürü Murat Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, anne adayları için doğum öncesi ve sonrası bakımın kaliteli, temiz ve güvenli olmasının önemli olduğunu belirtti.

Bu konuların öğretilmesi için "gebe sınıfı" oluşturduklarını ve burada anne adaylarına gebelikle alakalı bütün konularda eğitimler verileceğini ifaden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Gebelikle ilgili endişelerinin giderilmesi ve anne adayının tehlike işaret bulgularını önceden bilerek bilinçli hareket etmesini sağlamak amacıyla gebe sınıfımız Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezinde açılmıştır. Her salı 13.30-16.30 arasında eğitimlerimiz devam edecektir."

Yılmaz, kursa katılımın ücretsiz olduğunu ve üç seanslık eğitim sonunda katılım belgesi verileceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.