pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Gaziler İle Öğrenciler Buluştu

22.09.2017 - 17:03, Güncelleme: 22.09.2017 - 17:03
 

Çankırı'da Gaziler İle Öğrenciler Buluştu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında gazilerle öğrenciler bir araya geldi.Çankırı İsmet İnönü Ortaokulu'nda...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında gazilerle öğrenciler bir araya geldi.Çankırı İsmet İnönü Ortaokulu'nda düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Salahattin Kaya, gazilerin ve şehitlerin hatıralarını yüceltmek ve onlara şükran duygularını ifade etmek için şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için toprağa düşmüş şehitlerin, ebediyete intikal etmiş ve hayatta olan gazilerin huzurunda saygıyla eğildiğini belirten Kaya, törene katılanlara teşekkür etti.Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çankırı Şube Başkanı Ahmet Çelik ise, öğrencilerle bir arada olmanın mutluluk verici olduğunu ifade ederek, öğrencilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.Konuşmaların ardından, Kore Gazisi Mustafa Kurt ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke, "şehitlik mertebesi nedir?" adlı metni okudu.Daha sonra öğrenciler, gazilerle birlikte fotoğraf çektirerek merak ettikleri şeyleri sorma imkanı buldu.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında gazilerle öğrenciler bir araya geldi.Çankırı İsmet İnönü Ortaokulu'nda...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında gazilerle öğrenciler bir araya geldi.

Çankırı İsmet İnönü Ortaokulu'nda düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Salahattin Kaya, gazilerin ve şehitlerin hatıralarını yüceltmek ve onlara şükran duygularını ifade etmek için şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için toprağa düşmüş şehitlerin, ebediyete intikal etmiş ve hayatta olan gazilerin huzurunda saygıyla eğildiğini belirten Kaya, törene katılanlara teşekkür etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çankırı Şube Başkanı Ahmet Çelik ise, öğrencilerle bir arada olmanın mutluluk verici olduğunu ifade ederek, öğrencilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Kore Gazisi Mustafa Kurt ve öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke, "şehitlik mertebesi nedir?" adlı metni okudu.

Daha sonra öğrenciler, gazilerle birlikte fotoğraf çektirerek merak ettikleri şeyleri sorma imkanı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.