pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Erkek Cesedi Bulundu

25.12.2017 - 22:08, Güncelleme: 25.12.2017 - 22:08
 

Çankırı'da Erkek Cesedi Bulundu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde yol kenarında erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, Kanlıca Mahallesi kum ocağı civarında bir kişinin...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde yol kenarında erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, Kanlıca Mahallesi kum ocağı civarında bir kişinin hareketsiz yattığını görenler durumu polise bildirdi.Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.Yapılan araştırma sonucu cesedin Hakkı Özdemir'e (32) ait olduğu tespit edildi.Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Özdemir'in cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde yol kenarında erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, Kanlıca Mahallesi kum ocağı civarında bir kişinin...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Orta ilçesinde yol kenarında erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kanlıca Mahallesi kum ocağı civarında bir kişinin hareketsiz yattığını görenler durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan araştırma sonucu cesedin Hakkı Özdemir'e (32) ait olduğu tespit edildi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Özdemir'in cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.