pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Eğitime Kar Engeli

09.01.2019 - 08:18, Güncelleme: 09.01.2019 - 08:18
 

Çankırı'da Eğitime Kar Engeli

Şabanözü ilçesinde tüm okullarda, Orta ilçesinde de taşımalı eğitim yapılan okullarda bugün eğitime ara verildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde tüm okullar, Orta ilçesinde de taşımalı eğitim yapılan okullar bugün tatil edildi.Şabanözü Kaymakamlığından yapılan açıklamada, yoğun buzlanma ve rüzgar nedeniyle oluşabilecek tehlikelerin engellenmesi amacıyla bugün ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği belirtildi. Hamile ve engelli kamu personelinin de izinli sayılacağı kaydedildi. Orta ilçesinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda bugün eğitim yapılmayacak.
Şabanözü ilçesinde tüm okullarda, Orta ilçesinde de taşımalı eğitim yapılan okullarda bugün eğitime ara verildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde tüm okullar, Orta ilçesinde de taşımalı eğitim yapılan okullar bugün tatil edildi.

Şabanözü Kaymakamlığından yapılan açıklamada, yoğun buzlanma ve rüzgar nedeniyle oluşabilecek tehlikelerin engellenmesi amacıyla bugün ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği belirtildi. Hamile ve engelli kamu personelinin de izinli sayılacağı kaydedildi.

Orta ilçesinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda bugün eğitim yapılmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.