pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Cam Seyir Terası Yapılıyor

26.10.2016 - 12:13, Güncelleme: 26.10.2016 - 12:13
 

Çankırı'da Cam Seyir Terası Yapılıyor

Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasına gelen ziyaretçiler, eşsiz manzarayı izleme fırsatı bulacak- Belediye Başkanı Dinç: - "Şehri gören, en büyük taban alanına ve en uzun çıkmaya sahip cam seyir terası Çankırı Kale

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasının, Türkiye'nin en fazla taban alanına sahip seyir terası olacağı bildirildi.Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin tüm noktalarını gören seyir terasının yapımının devam ettiğini belirtti.Projenin Belediye Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlandığını anlatan Dinç, "Proje kapsamında şehri gören, en büyük taban alanına ve en uzun çıkmaya sahip cam seyir terası Çankırı Kalesi'ne yapılıyor. Çankırılılar, şehre en hakim noktada bulunan cam terasa çıkarak eşsiz manzaranın keyfini sürecek. Çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor." ifadelerini kullandı.Terasın teknik özellikleri hakkında bilgi veren Dinç, şunları kaydetti:"100 metre yüksekliğe yapılan seyir terası, kaya birleşim noktasından 10 metre 80 santim ileriye çıkma mesafesine sahip. Yelpaze şeklinde yapılan terasın zemini için üç adet 76 metrekare yüzey alanı olan cam kullanılıyor. Cam zemin, 110 santimetre yükseklikte cam korkuluklar ile ziyaretçiler için korunaklı hale getirilecek. Seyir terasına güvenlik görevlisinin gözetiminde kontrollü şekilde aynı anda 30 kişi çıkabilecek.76 metrekare yüzey alanına sahip ve tüm şehri gören Türkiye'nin en büyük seyir terasını Çankırı'da inşa ediyoruz. Cam seyir terasımız, zemin üzerinde gezecek ziyaretçilerin adrenalini yükseltecek. Ziyaretçiler, şehrin güzel manzarasını buradan izleyip fotoğraflar çekebilecek. Rekreasyon çalışmalarının ardından her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan Çankırı Kalesi, cam seyir terasımız ile daha da hareketlenecek. Çankırımıza şimdiden hayırlı olsun."
Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasına gelen ziyaretçiler, eşsiz manzarayı izleme fırsatı bulacak- Belediye Başkanı Dinç: - "Şehri gören, en büyük taban alanına ve en uzun çıkmaya sahip cam seyir terası Çankırı Kale

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi tarafından 100 metre yükseklikte yapılan cam seyir terasının, Türkiye'nin en fazla taban alanına sahip seyir terası olacağı bildirildi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin tüm noktalarını gören seyir terasının yapımının devam ettiğini belirtti.

Projenin Belediye Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlandığını anlatan Dinç, "Proje kapsamında şehri gören, en büyük taban alanına ve en uzun çıkmaya sahip cam seyir terası Çankırı Kalesi'ne yapılıyor. Çankırılılar, şehre en hakim noktada bulunan cam terasa çıkarak eşsiz manzaranın keyfini sürecek. Çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor." ifadelerini kullandı.

Terasın teknik özellikleri hakkında bilgi veren Dinç, şunları kaydetti:

"100 metre yüksekliğe yapılan seyir terası, kaya birleşim noktasından 10 metre 80 santim ileriye çıkma mesafesine sahip. Yelpaze şeklinde yapılan terasın zemini için üç adet 76 metrekare yüzey alanı olan cam kullanılıyor. Cam zemin, 110 santimetre yükseklikte cam korkuluklar ile ziyaretçiler için korunaklı hale getirilecek. Seyir terasına güvenlik görevlisinin gözetiminde kontrollü şekilde aynı anda 30 kişi çıkabilecek.

76 metrekare yüzey alanına sahip ve tüm şehri gören Türkiye'nin en büyük seyir terasını Çankırı'da inşa ediyoruz. Cam seyir terasımız, zemin üzerinde gezecek ziyaretçilerin adrenalini yükseltecek. Ziyaretçiler, şehrin güzel manzarasını buradan izleyip fotoğraflar çekebilecek. Rekreasyon çalışmalarının ardından her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan Çankırı Kalesi, cam seyir terasımız ile daha da hareketlenecek. Çankırımıza şimdiden hayırlı olsun."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.