pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Belediye Çalışmaları

18.12.2017 - 11:28, Güncelleme: 18.12.2017 - 11:28
 

Çankırı'da Belediye Çalışmaları

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Bisiklet, Yürüyüş ve Araç Yolu Projesinin önemli bir bölümünün tamamlandığını bildirdi.Dinç,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Bisiklet, Yürüyüş ve Araç Yolu Projesinin önemli bir bölümünün tamamlandığını bildirdi.Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu önünden başlayarak Kenbağ Mevkine kadar toplam 4 bin metrelik mesafeyi kapsayan Bisiklet-Yürüyüş ve Araç Yolu Projesinde sona yaklaşıldığını belirtti.Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Çankırı’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığının standartlarına uygun olarak yapılan bisiklet yolunu hizmete açmış olacaklarını ifade eden Dinç, şunları kaydetti:"Proje kapsamında kaldırım ve yürüyüş yolu güzergahını tamamlamak üzere olan Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu önünden asfalt sermeye başladı. Hava şartlarının da el vermesi durumunda 2017 yılında yolun bir kilometrelik kısmının asfalt çalışmaları tamamlanmış olacak."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Bisiklet, Yürüyüş ve Araç Yolu Projesinin önemli bir bölümünün tamamlandığını bildirdi.Dinç,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Bisiklet, Yürüyüş ve Araç Yolu Projesinin önemli bir bölümünün tamamlandığını bildirdi.

Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu önünden başlayarak Kenbağ Mevkine kadar toplam 4 bin metrelik mesafeyi kapsayan Bisiklet-Yürüyüş ve Araç Yolu Projesinde sona yaklaşıldığını belirtti.

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Çankırı’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığının standartlarına uygun olarak yapılan bisiklet yolunu hizmete açmış olacaklarını ifade eden Dinç, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında kaldırım ve yürüyüş yolu güzergahını tamamlamak üzere olan Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu önünden asfalt sermeye başladı. Hava şartlarının da el vermesi durumunda 2017 yılında yolun bir kilometrelik kısmının asfalt çalışmaları tamamlanmış olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.