pendik escort bayan
ak

Çankırı'da 7 Bin 950 Fidan Dağıtıldı

30.03.2017 - 12:58, Güncelleme: 30.03.2017 - 12:58
 

Çankırı'da 7 Bin 950 Fidan Dağıtıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Orman Fidanlık Müdürlüğü, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 7 bin 950 fidan dağıttı.Belediye Meydanı'nda düzenlenen fidan...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Orman Fidanlık Müdürlüğü, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 7 bin 950 fidan dağıttı.Belediye Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım programında, karaçam, sedir, servi, ahlat, zerdali, ardıç, dut, ıhlamur, ceviz ve sarıçam türlerinde fidanlar dağıtıldı.Çankırı Orman Fidanlık Müdürü Jale Güven, burada yaptığı açıklamada, Çankırı'nın tüm ilçelerinde yapılacak fidan dağıtımlarında dutun yanı sıra gelir getirici türdeki fidanların dağıtıldığını söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında fidan dağıtımı yaptıklarını belirten Güven, herkesin bir dikili ağacı olması gerektiğini, ağaca ve doğaya duyarlı bir gelecek yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Konuşmanın ardından 7 bin 950 fidan vatandaşlara dağıtıldı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Orman Fidanlık Müdürlüğü, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 7 bin 950 fidan dağıttı.Belediye Meydanı'nda düzenlenen fidan...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Orman Fidanlık Müdürlüğü, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 7 bin 950 fidan dağıttı.

Belediye Meydanı'nda düzenlenen fidan dağıtım programında, karaçam, sedir, servi, ahlat, zerdali, ardıç, dut, ıhlamur, ceviz ve sarıçam türlerinde fidanlar dağıtıldı.

Çankırı Orman Fidanlık Müdürü Jale Güven, burada yaptığı açıklamada, Çankırı'nın tüm ilçelerinde yapılacak fidan dağıtımlarında dutun yanı sıra gelir getirici türdeki fidanların dağıtıldığını söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında fidan dağıtımı yaptıklarını belirten Güven, herkesin bir dikili ağacı olması gerektiğini, ağaca ve doğaya duyarlı bir gelecek yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Konuşmanın ardından 7 bin 950 fidan vatandaşlara dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.