pendik escort bayan
ak

Çankırı İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

19.07.2018 - 15:43, Güncelleme: 19.07.2018 - 15:43
 

Çankırı İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılı üçüncü toplantısı gerçekleştirildi.Valilik Birlik Salonunda yapılan toplantının açılışında...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılı üçüncü toplantısı gerçekleştirildi.Valilik Birlik Salonunda yapılan toplantının açılışında konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, 2018 yılı yatırım programında toplam projenin 675 olduğunu söyledi.Biten 172 proje ve devam eden de 310 proje olduğunu belirten Aslaner, "Başlanmayan 132, proje tutarı 3 milyar 822 milyon lira, önceki yıllar harcaması 1 milyar 244 milyon lira, 2018 yılı ödeneği 474 milyon 53 bin lira, dönem sonuna kadar yapılan harcama 178 milyon 863 bin liradır." dedi. Projelerin Çankırı için hayırlı olması temennisinde bulunan Aslaner, "Yatırım programında yer alan projeler temelde ilimizin sosyo-ekonomik göstergelerini ve kamu hizmetlerini iyileştirici niteliktedir. Devletimizin tahsis etmiş olduğu ödeneklerin yerinde ve zamanında kullanılması için yıl içerisinde her düzeydeki personel görevini özenle ve gayretle yerine getirecektir." ifadelerini kullandı.Konuşmanın ardından yatırımlara ilişkin değerlendirmeler ve bölge müdürlerinin sunumlarıyla toplantı sona erdi.Toplantıya, kamu kurum ve kuruluşlarının bölge müdürleri, ilçe belediye başkanları, daire amirleri ile kurum yetkilileri katıldı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılı üçüncü toplantısı gerçekleştirildi.Valilik Birlik Salonunda yapılan toplantının açılışında...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılı üçüncü toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Birlik Salonunda yapılan toplantının açılışında konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, 2018 yılı yatırım programında toplam projenin 675 olduğunu söyledi.

Biten 172 proje ve devam eden de 310 proje olduğunu belirten Aslaner, "Başlanmayan 132, proje tutarı 3 milyar 822 milyon lira, önceki yıllar harcaması 1 milyar 244 milyon lira, 2018 yılı ödeneği 474 milyon 53 bin lira, dönem sonuna kadar yapılan harcama 178 milyon 863 bin liradır." dedi.

Projelerin Çankırı için hayırlı olması temennisinde bulunan Aslaner, "Yatırım programında yer alan projeler temelde ilimizin sosyo-ekonomik göstergelerini ve kamu hizmetlerini iyileştirici niteliktedir. Devletimizin tahsis etmiş olduğu ödeneklerin yerinde ve zamanında kullanılması için yıl içerisinde her düzeydeki personel görevini özenle ve gayretle yerine getirecektir." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından yatırımlara ilişkin değerlendirmeler ve bölge müdürlerinin sunumlarıyla toplantı sona erdi.

Toplantıya, kamu kurum ve kuruluşlarının bölge müdürleri, ilçe belediye başkanları, daire amirleri ile kurum yetkilileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.