pendik escort bayan
ak

Çankırı Belediyesinden Yaşlılar İçin İki Yeni Proje

25.01.2019 - 14:23, Güncelleme: 25.01.2019 - 14:23
 

Çankırı Belediyesinden Yaşlılar İçin İki Yeni Proje

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yeni dönemde yaşlılar için iki yeni projesi olduğunu bildirdi.Boz, yaptığı yazılı açıklamada,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yeni dönemde yaşlılar için iki yeni projesi olduğunu bildirdi.Boz, yaptığı yazılı açıklamada, yaşlı hizmetleri kapsamında İkinci Bahar Yaşam Merkezi Projesi ile huzurevi sakinleri için Bocce Sahası projeleri bulunduğunu belirtti.Gerçekleştirilen hizmetlerle yaşlıların yaşama sevinçlerini artırmak ve dualarını almak istediklerini aktaran Boz, şunları kaydetti:"Günlük yaşam faaliyetlerini yapmakta engeli olmayan yaşlı vatandaşların sosyalleşmeleri için İkinci Bahar Yaşam Merkezi yapacağız. Projenin içerisinde spor salonu, beceri ve el sanatları için faaliyet atölyeleri, kuaför salonu, revir, mescit, çay ocağı, kütüphane, güvenlik ve idari binalar ile oturma bankları ve kameriyelerin olduğu bir park alanını yer alacak. Huzurevi sakinlerinden gelen talep üzerine de huzurevi bahçesine bocce sahası kurmaya başladık."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yeni dönemde yaşlılar için iki yeni projesi olduğunu bildirdi.Boz, yaptığı yazılı açıklamada,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yeni dönemde yaşlılar için iki yeni projesi olduğunu bildirdi.

Boz, yaptığı yazılı açıklamada, yaşlı hizmetleri kapsamında İkinci Bahar Yaşam Merkezi Projesi ile huzurevi sakinleri için Bocce Sahası projeleri bulunduğunu belirtti.

Gerçekleştirilen hizmetlerle yaşlıların yaşama sevinçlerini artırmak ve dualarını almak istediklerini aktaran Boz, şunları kaydetti:

"Günlük yaşam faaliyetlerini yapmakta engeli olmayan yaşlı vatandaşların sosyalleşmeleri için İkinci Bahar Yaşam Merkezi yapacağız. Projenin içerisinde spor salonu, beceri ve el sanatları için faaliyet atölyeleri, kuaför salonu, revir, mescit, çay ocağı, kütüphane, güvenlik ve idari binalar ile oturma bankları ve kameriyelerin olduğu bir park alanını yer alacak. Huzurevi sakinlerinden gelen talep üzerine de huzurevi bahçesine bocce sahası kurmaya başladık."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.