pendik escort bayan
ak

Çankırı Belediyesi'nden "Spor Vadisi" Projesi

21.06.2018 - 15:18, Güncelleme: 21.06.2018 - 15:18
 

Çankırı Belediyesi'nden "Spor Vadisi" Projesi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan 20 milyon lira değerindeki Spor Vadisi Projesi'nin gerçekleştirilme...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan 20 milyon lira değerindeki Spor Vadisi Projesi'nin gerçekleştirilme sözünü aldığını bildirdi.Boz, yaptığı yazılı açıklamada, projenin gerçekleştirilmesi durumunda her yaştan insanın dört mevsim spor yapabileceği bir alanın Çankırı'ya kazandırılacağını ifade etti.Spor Vadisi'nin Fatih Mahallesi'nde 55 bin 480 metrekarelik bir alana kurulacağını aktaran Boz, şunları kaydetti:"Spor kompleksi içerisinde çok amaçlı spor salonları, tenis kortları, çocuklar için futbol, tenis, basketbol ve voleybol sahaları ile kum oyun alanları, çocuk parkı, trafik pisti, badminton sahası, kum futbol sahası, mini futbol sahası, mini golf sahası, bocce alanı, basketbol, voleybol ve plaj voleybol sahası, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, kaykay pisti, fitness, canlı langırt, okçuluk spor alanı, açık satranç alanı, tırmanma duvarı, meydan ve otopark bulunacak. Çankırılıların yaşam standardını yükseltecek projeleri gerçekleştirmek için bizlere destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a teşekkür ediyorum."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan 20 milyon lira değerindeki Spor Vadisi Projesi'nin gerçekleştirilme...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan 20 milyon lira değerindeki Spor Vadisi Projesi'nin gerçekleştirilme sözünü aldığını bildirdi.

Boz, yaptığı yazılı açıklamada, projenin gerçekleştirilmesi durumunda her yaştan insanın dört mevsim spor yapabileceği bir alanın Çankırı'ya kazandırılacağını ifade etti.

Spor Vadisi'nin Fatih Mahallesi'nde 55 bin 480 metrekarelik bir alana kurulacağını aktaran Boz, şunları kaydetti:

"Spor kompleksi içerisinde çok amaçlı spor salonları, tenis kortları, çocuklar için futbol, tenis, basketbol ve voleybol sahaları ile kum oyun alanları, çocuk parkı, trafik pisti, badminton sahası, kum futbol sahası, mini futbol sahası, mini golf sahası, bocce alanı, basketbol, voleybol ve plaj voleybol sahası, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, kaykay pisti, fitness, canlı langırt, okçuluk spor alanı, açık satranç alanı, tırmanma duvarı, meydan ve otopark bulunacak. Çankırılıların yaşam standardını yükseltecek projeleri gerçekleştirmek için bizlere destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.