pendik escort bayan
ak

Çankırı Belediyesi'nden "Her Köye Bir Park" Projesi

26.01.2018 - 14:48, Güncelleme: 26.01.2018 - 14:48
 

Çankırı Belediyesi'nden "Her Köye Bir Park" Projesi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesince "Her köye Bir Park" projesi kapsamında, son bir yılda 108 çocuk parkının yapıldığı bildirildi.Belediye Başkanı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesince "Her köye Bir Park" projesi kapsamında, son bir yılda 108 çocuk parkının yapıldığı bildirildi.Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, Çankırı Belediyesi'nin toplamda, 174 parkın yapımına imza attığını belirtti.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni park yapımı ve mevcut parkların yenilenmesi, çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini aktaran Dinç, "Ekipler, bir yıl içerisinde şehrimize 800 bin çiçek ve bitki dikerken, Ankara yolu ve kavşaklara 5 bin metre damla sulama ve otomatik sulama hattı da çekti." ifadelerini kullandı.Dinç, park yapım çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:"Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklarımızın biyolojik dezenfekte ve bitki ilaçlama çalışmaları için de yaklaşık 40 bin 500 lira harcadı. Şehir merkezindeki park ve dinlence alanı sayısını da 66’ya çıkarttık. Çocukların kendi evlerine yakın alanlarında oynayabilecekleri parklar kazandırmaya gayret ediyoruz."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesince "Her köye Bir Park" projesi kapsamında, son bir yılda 108 çocuk parkının yapıldığı bildirildi.Belediye Başkanı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesince "Her köye Bir Park" projesi kapsamında, son bir yılda 108 çocuk parkının yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, Çankırı Belediyesi'nin toplamda, 174 parkın yapımına imza attığını belirtti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni park yapımı ve mevcut parkların yenilenmesi, çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini aktaran Dinç, "Ekipler, bir yıl içerisinde şehrimize 800 bin çiçek ve bitki dikerken, Ankara yolu ve kavşaklara 5 bin metre damla sulama ve otomatik sulama hattı da çekti." ifadelerini kullandı.

Dinç, park yapım çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklarımızın biyolojik dezenfekte ve bitki ilaçlama çalışmaları için de yaklaşık 40 bin 500 lira harcadı. Şehir merkezindeki park ve dinlence alanı sayısını da 66’ya çıkarttık. Çocukların kendi evlerine yakın alanlarında oynayabilecekleri parklar kazandırmaya gayret ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.