pendik escort bayan
ak

Çankırı Belediyesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğine Üye Oldu

30.10.2017 - 12:08, Güncelleme: 30.10.2017 - 12:08
 

Çankırı Belediyesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğine Üye Oldu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi'nin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğine üye olduğu bildirildi.Çankırı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi'nin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğine üye olduğu bildirildi.Çankırı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de havası, doğa ve çevresi temiz illerin üye olarak kabul edildiği Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'ne üyeliğinin birlik meclisinde kabul edilği ifade edildi.Açıklamada, Kahramanmaraş'ta toplanan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Meclisi'nin Çankırı Belediyesi ile birlikte 3 belediyenin daha başvurusunu değerlendirdiği belirtilerek üyelik kriterlerine sahip olduğu belirlenen Çankırı Belediyesi'nin üyeliğinin oy birliğiyle kabul edildiği kaydedildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi'nin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğine üye olduğu bildirildi.Çankırı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi'nin Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğine üye olduğu bildirildi.

Çankırı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de havası, doğa ve çevresi temiz illerin üye olarak kabul edildiği Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'ne üyeliğinin birlik meclisinde kabul edilği ifade edildi.

Açıklamada, Kahramanmaraş'ta toplanan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Meclisi'nin Çankırı Belediyesi ile birlikte 3 belediyenin daha başvurusunu değerlendirdiği belirtilerek üyelik kriterlerine sahip olduğu belirlenen Çankırı Belediyesi'nin üyeliğinin oy birliğiyle kabul edildiği kaydedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.