pendik escort bayan
ak

Çankaya'da Kurban Satış Yeri Başvuruları Başlıyor

25.06.2019 - 13:03, Güncelleme: 25.06.2019 - 13:03
 

Çankaya'da Kurban Satış Yeri Başvuruları Başlıyor

Çankaya Belediyesinin Mühye'deki kurban satış alanı için başvurular 28 Haziran-10 Temmuz'da yapılabilecek- Satış yerleri, 12 Temmuz'da noter huzurundaki kurayla belirlenecek

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesinin Mühye'deki kurban satış alanı için başvurular 28 Haziran-10 Temmuz'da yapılabilecek.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mühye'deki kurban satış yerlerinin tahsisine yönelik süreç başlıyor. Vatandaşlar, Çankaya Belediyesinin Şehit Gönenç Caddesi Maltepe yerleşkesinde bulunan zabıta müdürlüğüne 28 Haziran-10 Temmuz'da dilekçeyle başvuruda bulunacak.Yer tahsisleri, Zabıta Müdürlüğünde 12 Temmuz Cuma günü noter huzurunda yapılacak kurayla belirlenecek. Yedeklerin de belirleneceği kura sonucunda hak kazananların boş bıraktığı yerlere 16 Temmuz'da yerleştirme yapılacak. Belediye, satış alanında daha iyi hizmet vermek için, Zabıta, Veteriner, Sosyal Yardım, Temizlik, Fen İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol, Destek Hizmetler, Mali Hizmetler, Kültür ve Sosyal İşler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlükleriyle koordineli çalışma yürütecek.
Çankaya Belediyesinin Mühye'deki kurban satış alanı için başvurular 28 Haziran-10 Temmuz'da yapılabilecek- Satış yerleri, 12 Temmuz'da noter huzurundaki kurayla belirlenecek

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesinin Mühye'deki kurban satış alanı için başvurular 28 Haziran-10 Temmuz'da yapılabilecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mühye'deki kurban satış yerlerinin tahsisine yönelik süreç başlıyor.

Vatandaşlar, Çankaya Belediyesinin Şehit Gönenç Caddesi Maltepe yerleşkesinde bulunan zabıta müdürlüğüne 28 Haziran-10 Temmuz'da dilekçeyle başvuruda bulunacak.

Yer tahsisleri, Zabıta Müdürlüğünde 12 Temmuz Cuma günü noter huzurunda yapılacak kurayla belirlenecek. Yedeklerin de belirleneceği kura sonucunda hak kazananların boş bıraktığı yerlere 16 Temmuz'da yerleştirme yapılacak.

Belediye, satış alanında daha iyi hizmet vermek için, Zabıta, Veteriner, Sosyal Yardım, Temizlik, Fen İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol, Destek Hizmetler, Mali Hizmetler, Kültür ve Sosyal İşler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlükleriyle koordineli çalışma yürütecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.