pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankaya'da 10 Bin İşletmeye Denetim

10.07.2019 - 15:43, Güncelleme: 10.07.2019 - 15:43
 

Çankaya'da 10 Bin İşletmeye Denetim

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, sene başından bu yana 10 bin 135 denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde iş yerlerinin vergi levhaları ve...

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, sene başından bu yana 10 bin 135 denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde iş yerlerinin vergi levhaları ve ruhsatlarının yanı sıra imalathanelerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, halk sağlığına tehdit oluşturacak unsurları denetleyen ve kurallara uymayanlara idari yaptırım uygulayan Çankaya zabıtası, yılın ilk 6 ayında 10 bin 135 denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, denetimlerde 654 seyyar satıcının faaliyetini sonlandırırken 3 bin 997 iş yerine uygunluk, 3 bin 398 iş yerine ihtar, 2 bin 189 iş yerine idari yaptırım tutanağı düzenlendi. Zabıta ekipleri, 551 iş yerinde ise durum tespit tutanağı düzenleyerek denetim sonuçlarını kayıt altına aldı. Vatandaşlardan gelen inşaat-tadilat, gürültü, dilenci, atık toplayıcıları, çöp, seyyar satıcı gibi şikayetlere de müdahale eden Çankaya Zabıtası, bu konuda 7 bin 279 başvuruyu değerlendirdi. - "Görevimizi yerine getirmeye özen gösteriyoruz" Çankayalıların huzuru ve sağlığı için ekiplerin 7/24 hizmet verdiğini ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankaya’da yasaların verdiği yetki ve sorumlulukla görevimizi tam anlamıyla yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Zabıtamız, günün 24 saati hizmet verecek şekilde yapılandı. Denetimlerde ekiplerimiz, işletmelerde bulunması zorunlu evrakları kontrol ediyor. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı, ilan, reklam ve vergi levhası tasdiklerini kontrol ediyor." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, sene başından bu yana 10 bin 135 denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde iş yerlerinin vergi levhaları ve...

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, sene başından bu yana 10 bin 135 denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde iş yerlerinin vergi levhaları ve ruhsatlarının yanı sıra imalathanelerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, halk sağlığına tehdit oluşturacak unsurları denetleyen ve kurallara uymayanlara idari yaptırım uygulayan Çankaya zabıtası, yılın ilk 6 ayında 10 bin 135 denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, denetimlerde 654 seyyar satıcının faaliyetini sonlandırırken 3 bin 997 iş yerine uygunluk, 3 bin 398 iş yerine ihtar, 2 bin 189 iş yerine idari yaptırım tutanağı düzenlendi. Zabıta ekipleri, 551 iş yerinde ise durum tespit tutanağı düzenleyerek denetim sonuçlarını kayıt altına aldı.

Vatandaşlardan gelen inşaat-tadilat, gürültü, dilenci, atık toplayıcıları, çöp, seyyar satıcı gibi şikayetlere de müdahale eden Çankaya Zabıtası, bu konuda 7 bin 279 başvuruyu değerlendirdi.

- "Görevimizi yerine getirmeye özen gösteriyoruz"

Çankayalıların huzuru ve sağlığı için ekiplerin 7/24 hizmet verdiğini ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankaya’da yasaların verdiği yetki ve sorumlulukla görevimizi tam anlamıyla yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Zabıtamız, günün 24 saati hizmet verecek şekilde yapılandı. Denetimlerde ekiplerimiz, işletmelerde bulunması zorunlu evrakları kontrol ediyor. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı, ilan, reklam ve vergi levhası tasdiklerini kontrol ediyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.