pendik escort bayan
ak

Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü Hafta Sonu Açık Olacak

26.04.2019 - 16:38, Güncelleme: 26.04.2019 - 16:38
 

Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü Hafta Sonu Açık Olacak

Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sayıştay yazılı sınavının yapılacağı yarın ve 28 Nisan Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında açık tutulacak

ANKARA (AA) - Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sayıştay yazılı sınavı nedeniyle hafta sonu hizmet verecek. Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yarın ve 28 Nisan Pazar günü Sayıştay yazılı sınavı yapılacağı belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:"Adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ya da yeniden çıkartmak isteyenlere yanında sınava giriş belgesi ile iki adet fotoğraf getirmeleri kaydıyla yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak geçici kimlik belgesi verilmesi için Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü 27 Nisan Cumartesi ve 28 Nisan Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında açık tutulacaktır."
Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sayıştay yazılı sınavının yapılacağı yarın ve 28 Nisan Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında açık tutulacak

ANKARA (AA) - Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sayıştay yazılı sınavı nedeniyle hafta sonu hizmet verecek.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, yarın ve 28 Nisan Pazar günü Sayıştay yazılı sınavı yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ya da yeniden çıkartmak isteyenlere yanında sınava giriş belgesi ile iki adet fotoğraf getirmeleri kaydıyla yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak geçici kimlik belgesi verilmesi için Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü 27 Nisan Cumartesi ve 28 Nisan Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında açık tutulacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.