pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankaya Belediyesinden Her Gün 4 Bin 500 Kişiye İftar

28.05.2017 - 12:08, Güncelleme: 28.05.2017 - 12:08
 

Çankaya Belediyesinden Her Gün 4 Bin 500 Kişiye İftar

İlçenin 5 farklı bölgesinde kurulan iftar çadırlarından, ramazan boyunca 4 bin 500 kişi yararlanacak

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince, ilçenin 5 farklı bölgesinde kurulan çadırlarda ramazan boyunca her gün 4 bin 500 kişiye iftar verilecek.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ramazan faaliyetleri kapsamında bu yıl Cebeci, Esat, Türközü, Öveçler ve Cevizlidere bölgelerinde iftar çadırları kuruldu. İftarda ikram edilen ve önceki yıllarda dört olan yemek çeşidi bu yıl beşe çıkarıldı. En büyüğü Cebeci bölgesindeki iftar çadırlarından ramazan boyunca her gün 4 bin 500 kişi yararlanacak.Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Ramazan ayı boyunca Çankayalıları yalnız bırakmayacağız. Ramazan paylaşma, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ayıdır. Cumhuriyet ve Atatürk devrimleri inanç özgürlüğünün tek teminatıdır. Barış ve kardeşliğin büyüdüğü, karınların doyduğu, sofraların bereketle dolduğu hayırlı bir Ramazan diliyorum." ifadelerine yer verdi.
İlçenin 5 farklı bölgesinde kurulan iftar çadırlarından, ramazan boyunca 4 bin 500 kişi yararlanacak

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince, ilçenin 5 farklı bölgesinde kurulan çadırlarda ramazan boyunca her gün 4 bin 500 kişiye iftar verilecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ramazan faaliyetleri kapsamında bu yıl Cebeci, Esat, Türközü, Öveçler ve Cevizlidere bölgelerinde iftar çadırları kuruldu.

İftarda ikram edilen ve önceki yıllarda dört olan yemek çeşidi bu yıl beşe çıkarıldı. En büyüğü Cebeci bölgesindeki iftar çadırlarından ramazan boyunca her gün 4 bin 500 kişi yararlanacak.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Ramazan ayı boyunca Çankayalıları yalnız bırakmayacağız. Ramazan paylaşma, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ayıdır. Cumhuriyet ve Atatürk devrimleri inanç özgürlüğünün tek teminatıdır. Barış ve kardeşliğin büyüdüğü, karınların doyduğu, sofraların bereketle dolduğu hayırlı bir Ramazan diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.