pendik escort bayan
ak

"Çanakkale Platosu" Açılış Töreni

03.04.2017 - 18:03, Güncelleme: 03.04.2017 - 18:03
 

"Çanakkale Platosu" Açılış Töreni

AK Parti Ankara Milletvekili Sarıeroğlu:- "15 Temmuz ve Çanakkale Zaferi ruhunun ülkemizde daima canlı olacağına inanıyorum. Rabbim bir daha bizi büyük sınavlara tabi tutmasın ama zorluklar karşısında o mücadele ruhunu her daim canlı tutsun"- Keçiören Bel

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, "15 Temmuz ve Çanakkale Zaferi ruhunun ülkemizde daima canlı olacağına inanıyorum. Rabbim bir daha bizi büyük sınavlara tabi tutmasın ama zorluklar karşısında da o mücadele ruhunu her daim canlı tutsun." dedi. Keçiören Belediyesince, Ovacık Kartaltepe Kent Ormanı Mesire Alanı'nda oluşturulan "Çanakkale Platosu" törenle açıldı. Sarıeroğlu, törende yaptığı konuşmada, platonun gençlerin ve çocukların tarihi öğrenmesine katkı sağlayacağını belirtti. Türk halkının tarihe olan bağlığının her zaman canlı kaldığını söyleyen Sarıeroğlu, bunun devamlılığı için Keçiören Belediyesi'nin 2009'dan beri vatandaşları Çanakkale Şehitliği'ne götürdüğünü ifade etti.15 Temmuz darbe girişiminin hiçbir ülkenin tarihinde görülmeyen bir "ihanet gecesi" olduğuna dikkati çeken Sarıeroğlu, "15 Temmuz ve Çanakkale Zaferi ruhunun ülkemizde daima canlı olacağına inanıyorum. Rabbim bir daha bizi büyük sınavlara tabi tutmasın ama zorluklar karşısında mücadele ruhunu her daim canlı tutsun. Bir hafta boyunca öğrencilerimiz ve diğer vatandaşlarımız platomuzu ziyaret ederek o ruhu tekrar teneffüs etme imkanı bulurlar." diye konuştu.- "8 sahneyle canlandırılacak" Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da konuşmasında, 2009'dan beri düzenledikleri gezilerle 18 bin 494 kişiyi Çanakkale Şehitliği'ne götürdüklerini anlattı. Türk halkının tarihten aldığı güçle 15 Temmuz'da yeni bir destan yazdığına işaret eden Ak, şunları kaydetti:"Çanakkale Şehitleri Anıtı'nın bir benzerini Kartaltepe Kent Ormanımıza inşa ettik. Şimdi de Keçiören girişine 15 Temmuz Şehitler anıtı inşa ediyoruz. Bu anıtlar şühedaya duyduğumuz minnetin bir ifadesi, gelecek nesillere tarih mirasıdır. Bugün de Çanakkale destanının önemli bölümlerini anlatan gösterimiz olacak. 8 Nisan'a kadar Çanakkale Savaşının önemli aşamaları da 8 ayrı sahneyle canlandırılacak."Çanakkale Şehitleri Anıtının benzerinin bulunduğu platoda kurulan çadırlarda, karavana, yatakhane, sıhhiye çadırları ile cephede kullanılan kazma, kürek, mermi, tabanca, top mermisi, askerlere ait üniformalar ve cepheye ilişkin fotoğraflar sergileniyor.Platoda, 3-8 Nisan tarihlerinde saat 09.30-16.00'da gerçekleştirilen 4 seansla Çanakkale Zaferi'ni anlatan gösteri ücretsiz izlenebilecek. Platoyu ziyaret eden vatandaşlara buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edilecek.
AK Parti Ankara Milletvekili Sarıeroğlu:- "15 Temmuz ve Çanakkale Zaferi ruhunun ülkemizde daima canlı olacağına inanıyorum. Rabbim bir daha bizi büyük sınavlara tabi tutmasın ama zorluklar karşısında o mücadele ruhunu her daim canlı tutsun"- Keçiören Bel

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, "15 Temmuz ve Çanakkale Zaferi ruhunun ülkemizde daima canlı olacağına inanıyorum. Rabbim bir daha bizi büyük sınavlara tabi tutmasın ama zorluklar karşısında da o mücadele ruhunu her daim canlı tutsun." dedi.

Keçiören Belediyesince, Ovacık Kartaltepe Kent Ormanı Mesire Alanı'nda oluşturulan "Çanakkale Platosu" törenle açıldı.

Sarıeroğlu, törende yaptığı konuşmada, platonun gençlerin ve çocukların tarihi öğrenmesine katkı sağlayacağını belirtti. Türk halkının tarihe olan bağlığının her zaman canlı kaldığını söyleyen Sarıeroğlu, bunun devamlılığı için Keçiören Belediyesi'nin 2009'dan beri vatandaşları Çanakkale Şehitliği'ne götürdüğünü ifade etti.

15 Temmuz darbe girişiminin hiçbir ülkenin tarihinde görülmeyen bir "ihanet gecesi" olduğuna dikkati çeken Sarıeroğlu, "15 Temmuz ve Çanakkale Zaferi ruhunun ülkemizde daima canlı olacağına inanıyorum. Rabbim bir daha bizi büyük sınavlara tabi tutmasın ama zorluklar karşısında mücadele ruhunu her daim canlı tutsun. Bir hafta boyunca öğrencilerimiz ve diğer vatandaşlarımız platomuzu ziyaret ederek o ruhu tekrar teneffüs etme imkanı bulurlar." diye konuştu.

- "8 sahneyle canlandırılacak"

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da konuşmasında, 2009'dan beri düzenledikleri gezilerle 18 bin 494 kişiyi Çanakkale Şehitliği'ne götürdüklerini anlattı.

Türk halkının tarihten aldığı güçle 15 Temmuz'da yeni bir destan yazdığına işaret eden Ak, şunları kaydetti:

"Çanakkale Şehitleri Anıtı'nın bir benzerini Kartaltepe Kent Ormanımıza inşa ettik. Şimdi de Keçiören girişine 15 Temmuz Şehitler anıtı inşa ediyoruz. Bu anıtlar şühedaya duyduğumuz minnetin bir ifadesi, gelecek nesillere tarih mirasıdır. Bugün de Çanakkale destanının önemli bölümlerini anlatan gösterimiz olacak. 8 Nisan'a kadar Çanakkale Savaşının önemli aşamaları da 8 ayrı sahneyle canlandırılacak."

Çanakkale Şehitleri Anıtının benzerinin bulunduğu platoda kurulan çadırlarda, karavana, yatakhane, sıhhiye çadırları ile cephede kullanılan kazma, kürek, mermi, tabanca, top mermisi, askerlere ait üniformalar ve cepheye ilişkin fotoğraflar sergileniyor.

Platoda, 3-8 Nisan tarihlerinde saat 09.30-16.00'da gerçekleştirilen 4 seansla Çanakkale Zaferi'ni anlatan gösteri ücretsiz izlenebilecek. Platoyu ziyaret eden vatandaşlara buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edilecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.