pendik escort bayan
ak

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Programı Düzenlendi

06.10.2018 - 13:08, Güncelleme: 06.10.2018 - 13:08
 

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Programı Düzenlendi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.Sarızeybek İş ve Kültür...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.Sarızeybek İş ve Kültür Merkezinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, "Cami ve Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler" konulu sinevizyon gösterimiyle devam etti.İlçe Müftüsü Emrah Kandemir, adanmış bir ömür örneği Gönenli Mehmet Efendi'nin hayatını anlattı. Cami ve çevresini temiz tutan din görevlileri Kaymakam Yasin Özcan tarafından plaketle ödüllendirildi. İlçe Müftülüğü tarafından Hz. Aişe Yatılı Kız Kur'an Kursunda katılımcılara yemek ikram edildi. Programa Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.Sarızeybek İş ve Kültür...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Sarızeybek İş ve Kültür Merkezinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, "Cami ve Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler" konulu sinevizyon gösterimiyle devam etti.

İlçe Müftüsü Emrah Kandemir, adanmış bir ömür örneği Gönenli Mehmet Efendi'nin hayatını anlattı. Cami ve çevresini temiz tutan din görevlileri Kaymakam Yasin Özcan tarafından plaketle ödüllendirildi.

İlçe Müftülüğü tarafından Hz. Aişe Yatılı Kız Kur'an Kursunda katılımcılara yemek ikram edildi.

Programa Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.