pendik escort bayan
ak

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

01.10.2018 - 14:23, Güncelleme: 01.10.2018 - 14:23
 

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi öğrencileri "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla İlçe Müftülüğünü ziyaret...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi öğrencileri "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. Sarıkaya İlçe Müftüsü Emrah Kandemir tarafından karşılanan öğrenciler, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı. Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Kandemir, gençlere yönelik projelere önem verdiklerini söyledi. Yaptıkları çalışmaları anlatan Kandemir, öğrencilerle sohbet etti.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi öğrencileri "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla İlçe Müftülüğünü ziyaret...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Anadolu Lisesi öğrencileri "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Sarıkaya İlçe Müftüsü Emrah Kandemir tarafından karşılanan öğrenciler, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Kandemir, gençlere yönelik projelere önem verdiklerini söyledi.

Yaptıkları çalışmaları anlatan Kandemir, öğrencilerle sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.