pendik escort bayan
ak

Camiden Yardım Parasını Çalan Hırsızlar Yakalandı

28.02.2019 - 05:03, Güncelleme: 28.02.2019 - 05:03
 

Camiden Yardım Parasını Çalan Hırsızlar Yakalandı

Etimesgut'ta bir camiden Kur'an kursu için toplanan yardım parasını çalan 2 hırsız tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'da bir camiden Kur'an kursu için toplanan paraları çalan hırsızlar polis ekiplerince yakalandı. Etimesgut ilçesi Eryaman Mahallesi'ndeki bir camiden Kur'an kursu için toplanan bir miktar yardım parasını ve 2 diz üstü bilgisayarı çalan hırsızların yakalanması için Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar sonucu, E.Y, B.Ö, M.E.K. ile G.E.Ö'yü yakalayan ekipler, şüphelilerin aldığı 2 dizüstü bilgisayar ve hırsızlık olayında kullanılan suç aletlerini ele geçirdi.Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen zanlılardan, E.Y ve B.Ö. tutuklanırken, M.E.K. adli kontrol şartıyla, G.E.Ö. de ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Etimesgut'ta bir camiden Kur'an kursu için toplanan yardım parasını çalan 2 hırsız tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'da bir camiden Kur'an kursu için toplanan paraları çalan hırsızlar polis ekiplerince yakalandı.

Etimesgut ilçesi Eryaman Mahallesi'ndeki bir camiden Kur'an kursu için toplanan bir miktar yardım parasını ve 2 diz üstü bilgisayarı çalan hırsızların yakalanması için Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro ekipleri çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucu, E.Y, B.Ö, M.E.K. ile G.E.Ö'yü yakalayan ekipler, şüphelilerin aldığı 2 dizüstü bilgisayar ve hırsızlık olayında kullanılan suç aletlerini ele geçirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen zanlılardan, E.Y ve B.Ö. tutuklanırken, M.E.K. adli kontrol şartıyla, G.E.Ö. de ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.