pendik escort bayan
ak

Cami İnşaatına 265 Bin Lira Bağışladı

28.06.2017 - 12:33, Güncelleme: 28.06.2017 - 12:33
 

Cami İnşaatına 265 Bin Lira Bağışladı

SİVAS (AA) - Koyulhisar ilçesinde hayırsever bir vatandaş, ilçede yapımı süren cami inşaatı için 265 bin lira bağış yaptı. Çandır köyünde yaşayan...

SİVAS (AA) - Koyulhisar ilçesinde hayırsever bir vatandaş, ilçede yapımı süren cami inşaatı için 265 bin lira bağış yaptı. Çandır köyünde yaşayan Osman Bulut, Camikebir Mahallesi'nde yapımı devam eden cami için 265 bin lira yardım yaptı.Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli ve İlçe Müftülüğü yetkilileriyle bankaya giden Bulut, yardımı cami derneğinin hesabına yatırdı. Epsileli, yaptığı hayırdan dolayı Bulut'a teşekkür ederek, "Cami inşaatımız için yardım toplama çalışmaları devam ediyor. Osman amcamızın camimize yaptığı bu hayrını Allah kabul etsin. Camimiz derneğine bağışta bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza da Osman amca nezdinde teşekkür ederim. İnşallah güzel bir eseri Koyulhisar’a kazandıracağız." dedi.
SİVAS (AA) - Koyulhisar ilçesinde hayırsever bir vatandaş, ilçede yapımı süren cami inşaatı için 265 bin lira bağış yaptı. Çandır köyünde yaşayan...

SİVAS (AA) - Koyulhisar ilçesinde hayırsever bir vatandaş, ilçede yapımı süren cami inşaatı için 265 bin lira bağış yaptı.

Çandır köyünde yaşayan Osman Bulut, Camikebir Mahallesi'nde yapımı devam eden cami için 265 bin lira yardım yaptı.

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli ve İlçe Müftülüğü yetkilileriyle bankaya giden Bulut, yardımı cami derneğinin hesabına yatırdı.

Epsileli, yaptığı hayırdan dolayı Bulut'a teşekkür ederek, "Cami inşaatımız için yardım toplama çalışmaları devam ediyor. Osman amcamızın camimize yaptığı bu hayrını Allah kabul etsin. Camimiz derneğine bağışta bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza da Osman amca nezdinde teşekkür ederim. İnşallah güzel bir eseri Koyulhisar’a kazandıracağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.