pendik escort bayan
ak

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi

30.03.2017 - 15:53, Güncelleme: 30.03.2017 - 15:53
 

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Önder: - "Artı istihdam sağlayan her işverene bin 800 lira teşvik verilmektedir"

YOZGAT (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, istihdam sağlayan her işverene bin 800 lira teşvik verildiğini söyledi. Önder, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" projesi kapsamında işverenleri bilgilendirmek amacıyla Yozgat'a geldi. Özel bir çağrı merkezini ziyaret eden Önder, insan kaynakları sorumlusu Mehtap Yılmaz ve diğer yöneticilere, artı istihdam konusunda bilgi verdi.Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklamaya yapan Önder, proje kapsamında 81 ili dolaştıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından başlatılan proje çerçevesinde "nasıl bir teşvik yapılsın" diye işverenlere sorduklarını aktaran Önder, şunları kaydetti: "Önce istenenleri yaptık, şimdi de nasıl uygulanacak onu anlatmaya geldik. Büyük kuruluşlarımızdan en az yüzde 10 artı istihdam istiyoruz, şu ana kadar 'hayır' diyen olmadı, hepsinden söz aldık. Teşvikler esnafa da sağlandı. Artı istihdam sağlayan her işverene bin 800 lira teşvik verilmektedir. İşverenlerimiz bu konuda SGK ve İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerimizden bilgi alabilirler." Çağrı merkezine yapılan ziyarete, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, İstihdam Politikaları Daire Başkanı İbrahim Demircan, SGK Yozgat İl Müdür Vekili Bilal Keskin, İŞKUR İl Müdür Vekili Zarife Başer de katıldı. Öte yandan, Çalışma Genel Müdürü Önder, Boğazlıyan ilçesinde kaymakamlık ve belediyeyi de ziyaret etti. Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ziyarette Önder'e, günün anısına üzerinde ayet yazılı tablo hediye etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Önder: - "Artı istihdam sağlayan her işverene bin 800 lira teşvik verilmektedir"

YOZGAT (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, istihdam sağlayan her işverene bin 800 lira teşvik verildiğini söyledi.

Önder, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" projesi kapsamında işverenleri bilgilendirmek amacıyla Yozgat'a geldi.

Özel bir çağrı merkezini ziyaret eden Önder, insan kaynakları sorumlusu Mehtap Yılmaz ve diğer yöneticilere, artı istihdam konusunda bilgi verdi.

Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklamaya yapan Önder, proje kapsamında 81 ili dolaştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından başlatılan proje çerçevesinde "nasıl bir teşvik yapılsın" diye işverenlere sorduklarını aktaran Önder, şunları kaydetti:

"Önce istenenleri yaptık, şimdi de nasıl uygulanacak onu anlatmaya geldik. Büyük kuruluşlarımızdan en az yüzde 10 artı istihdam istiyoruz, şu ana kadar 'hayır' diyen olmadı, hepsinden söz aldık. Teşvikler esnafa da sağlandı. Artı istihdam sağlayan her işverene bin 800 lira teşvik verilmektedir. İşverenlerimiz bu konuda SGK ve İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerimizden bilgi alabilirler."

Çağrı merkezine yapılan ziyarete, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, İstihdam Politikaları Daire Başkanı İbrahim Demircan, SGK Yozgat İl Müdür Vekili Bilal Keskin, İŞKUR İl Müdür Vekili Zarife Başer de katıldı.

Öte yandan, Çalışma Genel Müdürü Önder, Boğazlıyan ilçesinde kaymakamlık ve belediyeyi de ziyaret etti. Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ziyarette Önder'e, günün anısına üzerinde ayet yazılı tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.