pendik escort bayan
ak

Çalınan Otomobilini İnternette Satılan Parçasından Tanıdı

08.03.2018 - 15:48, Güncelleme: 08.03.2018 - 15:48
 

Çalınan Otomobilini İnternette Satılan Parçasından Tanıdı

Çalınan otomobilini arayan kişi, aracın parçalarının internette satışa sunulduğunu fark edince polise ihbarda bulunarak şüphelileri yakalattı- Parçalanan otomobilin iskeletinin boş bir araziye vinç yardımıyla bırakılma anı güvenlik kameralarınca kaydedild

ANKARA (AA) - AYKUT KARADAĞ - Başkentte çalınan otomobilini arayan kişi, aracının parçalarının bir internet sitesinde satışa sunulduğunu görünce polise ihbarda bulundu. Polisin takibe aldığı şüpheliler yakalandı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yenimahalle'de yaşayan inşaat işçisi Abdullah K, kanser tedavisi gören kızını 5 Mart'ta otomobiliyle Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Aracını hastanenin otoparkına park eden Abdullah K, döndüğünde otomobilinin çalındığını fark edince durumu polise bildirdi.Abdullah K, bir süre sonra yedek oto parçası satan bir internet sitesinde aracının parçalarının satışa sunulduğunu gördü.Bunun üzerine Abdullah K, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ihbarda bulundu. Harekete geçen ekipler, Yenimahalle Ayyıldız Sanayi Sitesi'nde yedek oto parçası satan iş yerine operasyon düzenledi.Operasyonda iş yeri sahibi Z.B, otomobili parçalayan Irak uyruklu A.S. ile şoför E.T, ekipler tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerinin incelediği güvenlik kamerası görüntüleri ile parçalandıktan sonra çalınan otomobilin iskeletinin boş bir araziye vinç yardımıyla bırakıldığı ortaya çıktı.Şüphelilerden iş yeri sahibi Z.B'nin, emniyetteki sorgusunda hakkındaki suçlamaları reddettiği ve otomobili kimden satın aldığını açıklamadığı öğrenildi.
Çalınan otomobilini arayan kişi, aracın parçalarının internette satışa sunulduğunu fark edince polise ihbarda bulunarak şüphelileri yakalattı- Parçalanan otomobilin iskeletinin boş bir araziye vinç yardımıyla bırakılma anı güvenlik kameralarınca kaydedild

ANKARA (AA) - AYKUT KARADAĞ - Başkentte çalınan otomobilini arayan kişi, aracının parçalarının bir internet sitesinde satışa sunulduğunu görünce polise ihbarda bulundu. Polisin takibe aldığı şüpheliler yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yenimahalle'de yaşayan inşaat işçisi Abdullah K, kanser tedavisi gören kızını 5 Mart'ta otomobiliyle Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Aracını hastanenin otoparkına park eden Abdullah K, döndüğünde otomobilinin çalındığını fark edince durumu polise bildirdi.

Abdullah K, bir süre sonra yedek oto parçası satan bir internet sitesinde aracının parçalarının satışa sunulduğunu gördü.

Bunun üzerine Abdullah K, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ihbarda bulundu.

Harekete geçen ekipler, Yenimahalle Ayyıldız Sanayi Sitesi'nde yedek oto parçası satan iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda iş yeri sahibi Z.B, otomobili parçalayan Irak uyruklu A.S. ile şoför E.T, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin incelediği güvenlik kamerası görüntüleri ile parçalandıktan sonra çalınan otomobilin iskeletinin boş bir araziye vinç yardımıyla bırakıldığı ortaya çıktı.

Şüphelilerden iş yeri sahibi Z.B'nin, emniyetteki sorgusunda hakkındaki suçlamaları reddettiği ve otomobili kimden satın aldığını açıklamadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.