pendik escort bayan
ak

Çalınan Motosikletler Kömürlükte Bulundu

01.03.2017 - 12:48, Güncelleme: 01.03.2017 - 12:48
 

Çalınan Motosikletler Kömürlükte Bulundu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çaldıkları motosikletleri kömürlükte sakladıkları iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı.Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çaldıkları motosikletleri kömürlükte sakladıkları iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı.Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, merkez Yenice Mahallesi ve Mucur ilçesinde çalınan 3 motosikletin faillerinin tespiti için çalışma başlattı.MOBESE kayıtları ve daha önce bu tür hırsızlık olaylarına karışan zanlılar üzerinde araştırma yapan ekipler, kent merkezinde E.T, M.Ö. ve R.U'yu gözaltına aldı. Çalınan motosikletler, M.Ö'nün babası C.Ö'ye ait evin kömürlüğünde bulundu.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.T, M.Ö ve R.U. tutuklandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çaldıkları motosikletleri kömürlükte sakladıkları iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı.Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çaldıkları motosikletleri kömürlükte sakladıkları iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, merkez Yenice Mahallesi ve Mucur ilçesinde çalınan 3 motosikletin faillerinin tespiti için çalışma başlattı.

MOBESE kayıtları ve daha önce bu tür hırsızlık olaylarına karışan zanlılar üzerinde araştırma yapan ekipler, kent merkezinde E.T, M.Ö. ve R.U'yu gözaltına aldı. Çalınan motosikletler, M.Ö'nün babası C.Ö'ye ait evin kömürlüğünde bulundu.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.T, M.Ö ve R.U. tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.