pendik escort bayan
ak

Çalımbay, Kasımpaşa’ya karşı 16 maçın 7’sini kazandı

14.05.2021 - 14:08, Güncelleme: 14.05.2021 - 14:08
 

Çalımbay, Kasımpaşa’ya karşı 16 maçın 7’sini kazandı

Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek olan DG Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, lacivert-beyazlı ekibe karşı kariyerinde 6 farklı takımla...

Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek olan DG Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, lacivert-beyazlı ekibe karşı kariyerinde 6 farklı takımla çıktığı 16 maçta 7 galibiyet sevinci yaşadı.Süper Lig'in 42. haftasında yarın Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor'da deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay'ın, rakibine karşı şansı tutuyor. Çalımbay, kariyerinde 6 farklı takımın başında Kasımpaşa'ya karşı mücadele etti. Deneyimli hoca Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu, Antalyaspor, Trabzonspor ve Sivasspor ile Kasımpaşa'ya karşı çıktığı 16 resmi maçtan 7'sini kazandı. Bu maçlarda lacivert-beyazlıların, Çalımbay'ın takımlarına karşı 4 galibiyet elde ederken, 5 maç ise beraberlikle sona erdi.Rıza Çalımbay'ın 17. randevusuTecrübeli teknik adam Çalımbay, yarın kariyerinde Kasımpaşa'ya karşı 17. randevusuna çıkacak. 62 puanla 5. sırada yer alan ve Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen Sivasspor, 46 puanla 13. sırada olan Kasımpaşa'yı mağlup edip, son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.
Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek olan DG Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, lacivert-beyazlı ekibe karşı kariyerinde 6 farklı takımla...
Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek olan DG Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, lacivert-beyazlı ekibe karşı kariyerinde 6 farklı takımla çıktığı 16 maçta 7 galibiyet sevinci yaşadı.

Süper Lig'in 42. haftasında yarın Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor'da deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay'ın, rakibine karşı şansı tutuyor. Çalımbay, kariyerinde 6 farklı takımın başında Kasımpaşa'ya karşı mücadele etti. Deneyimli hoca Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu, Antalyaspor, Trabzonspor ve Sivasspor ile Kasımpaşa'ya karşı çıktığı 16 resmi maçtan 7'sini kazandı. Bu maçlarda lacivert-beyazlıların, Çalımbay'ın takımlarına karşı 4 galibiyet elde ederken, 5 maç ise beraberlikle sona erdi.

Rıza Çalımbay'ın 17. randevusu

Tecrübeli teknik adam Çalımbay, yarın kariyerinde Kasımpaşa'ya karşı 17. randevusuna çıkacak. 62 puanla 5. sırada yer alan ve Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen Sivasspor, 46 puanla 13. sırada olan Kasımpaşa'yı mağlup edip, son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.

Çalımbay, Kasımpaşa’ya karşı 16 maçın 7’sini kazandı

Çalımbay, Kasımpaşa’ya karşı 16 maçın 7’sini kazandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.