pendik escort bayan
ak

Çalık Enerji'ye "Yatırım Yapılabilir" Notu

Spor 29.09.2016 - 16:03, Güncelleme: 29.09.2016 - 16:03
 

Çalık Enerji'ye "Yatırım Yapılabilir" Notu

ANKARA (AA) - Kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Çalık Enerji AŞ'nin Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu A- (Trk), Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve...

ANKARA (AA) - Kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Çalık Enerji AŞ'nin Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu A- (Trk), Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notunu ise ‘BBB-' olarak yükseltirken, yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdi. Çalık Enerji AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında, şirketin konsolide edilmiş yapısı ve "Planlanan Tahvil İhracının Nakit Akımlarını" yatırım yapılabilir kategori içerisinde değerlendirildiği belirtildi.Açıklamada, "JCR-Eurasia Rating, periyodik gözden geçirme sürecinde, Çalık Enerji AŞ'nin konsolide edilmiş yapısını ve 'Planlanan Tahvil İhracının Nakit Akımlarını' yatırım yapılabilir kategori içerisinde değerlendirerek BBB+ (Trk) olan Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu A- (Trk)'ye, A-2 (Trk) olan Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu A-1 (Trk)'ye yukarı yönlü revize etmiş ve söz konusu notlara ilişkin görünümlerini ise ‘Stabil' olarak belirlemiştir. Diğer taraftan, Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notları ‘BBB-', görünümleri ise ‘Stabil' olarak yer almıştır." ifadeleri kullanıldı.
ANKARA (AA) - Kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Çalık Enerji AŞ'nin Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu A- (Trk), Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve...

ANKARA (AA) - Kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Çalık Enerji AŞ'nin Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu A- (Trk), Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notunu ise ‘BBB-' olarak yükseltirken, yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdi.

Çalık Enerji AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında, şirketin konsolide edilmiş yapısı ve "Planlanan Tahvil İhracının Nakit Akımlarını" yatırım yapılabilir kategori içerisinde değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, "JCR-Eurasia Rating, periyodik gözden geçirme sürecinde, Çalık Enerji AŞ'nin konsolide edilmiş yapısını ve 'Planlanan Tahvil İhracının Nakit Akımlarını' yatırım yapılabilir kategori içerisinde değerlendirerek BBB+ (Trk) olan Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu A- (Trk)'ye, A-2 (Trk) olan Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu A-1 (Trk)'ye yukarı yönlü revize etmiş ve söz konusu notlara ilişkin görünümlerini ise ‘Stabil' olarak belirlemiştir. Diğer taraftan, Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notları ‘BBB-', görünümleri ise ‘Stabil' olarak yer almıştır." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.