pendik escort bayan
ak

Çaldıkları İnşaat Malzemelerini Satmaya Giderken Yakalandılar

23.02.2019 - 11:48, Güncelleme: 23.02.2019 - 11:48
 

Çaldıkları İnşaat Malzemelerini Satmaya Giderken Yakalandılar

Kırşehir'de bazı ikamet ve kamu kuruluşlarına ait inşaatlardan 2 kamyonet dolusu inşaat malzemesi çaldıkları belirlenen 2 şüpheli tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çaldıkları inşaat malzemelerini satmaya götüren 2 zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezinde gece saatlerinde bazı ikamet ve kamu kuruluşlarına ait inşaat malzemelerinin çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin Ankara ve Niğde plakalı 2 kamyonetle çaldıkları inşaat malzemelerini taşıdığını tespit etti.Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nde plakaları kontrol eden ekipler, şüphelilerin kent merkezinde birkaç saat bekledikten sonra Kırıkkale istikametine yola çıktıklarını belirledi.Kamyonetleri takip eden polis ekipleri, Kaman yol kavşağında düzenledikleri operasyonla araçları durdurdu. Kamyonetlerdeki aramalarda, ikamet ve kamu kuruluşuna ait inşaat malzemeleri, jeneratör, demir çubuklar, matkap ve kablolar ele geçirildi. Kamyonet sürücüleri N.U. ve Ş.K. gözaltına alındı. Çaldıkları malzemeleri, Kırıkkale ve Ankara'da satacakları öğrenilen zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.N.U'nun daha önce 7 farklı hırsızlık suçuna karıştığı ve arandığı da tespit edildi.
Kırşehir'de bazı ikamet ve kamu kuruluşlarına ait inşaatlardan 2 kamyonet dolusu inşaat malzemesi çaldıkları belirlenen 2 şüpheli tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çaldıkları inşaat malzemelerini satmaya götüren 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezinde gece saatlerinde bazı ikamet ve kamu kuruluşlarına ait inşaat malzemelerinin çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin Ankara ve Niğde plakalı 2 kamyonetle çaldıkları inşaat malzemelerini taşıdığını tespit etti.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nde plakaları kontrol eden ekipler, şüphelilerin kent merkezinde birkaç saat bekledikten sonra Kırıkkale istikametine yola çıktıklarını belirledi.

Kamyonetleri takip eden polis ekipleri, Kaman yol kavşağında düzenledikleri operasyonla araçları durdurdu. Kamyonetlerdeki aramalarda, ikamet ve kamu kuruluşuna ait inşaat malzemeleri, jeneratör, demir çubuklar, matkap ve kablolar ele geçirildi.

Kamyonet sürücüleri N.U. ve Ş.K. gözaltına alındı.

Çaldıkları malzemeleri, Kırıkkale ve Ankara'da satacakları öğrenilen zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

N.U'nun daha önce 7 farklı hırsızlık suçuna karıştığı ve arandığı da tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.