pendik escort bayan
ak

"Çağının Tanığı, Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy" Paneli

16.12.2016 - 11:08, Güncelleme: 16.12.2016 - 11:08
 

"Çağının Tanığı, Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy" Paneli

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından "Çağının Tanığı, Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy" paneli düzenlendi.Panelde...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından "Çağının Tanığı, Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy" paneli düzenlendi.Panelde konuşan Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı, Mehmet Akif Ersoy’un hayatının bütün safhalarında örnek bir insan olduğunu kaydetti. Andı, "Mehmet Akif Ersoy gibi önemli bir şahsiyet, toplumsal bir değerdir. Onun toplumsal bir değer olduğunun kanıtı toplumun her kesiminin kabulünü kazanmış olmasıdır." dedi. Mehmet Akif Ersoy’un sadece İstiklal Marşı’nın yazarı değil, aynı zamanda şahsiyeti ve eserlerinde sunduklarıyla örnek bir kişilik olduğunu kaydeden Andı, "Mehmet Akif Ersoy, aynı zamanda dil konusunda donanım sahibi bir insandır. Arapçanın yanında Farsça ve Fransızcaya hakimdir. Bu üç dili iyi derecede bilen milli şairimiz, Türkçe olarak en güzel şiirleri kaleme almıştır." şeklinde konuştu.Panelin diğer konuşmacısı Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Dursun Ali Tökel ise, milli şair Mehmet Akif Ersoy’un gerek yazdığı eserler, gerekse sahip olduğu şahsiyet ve kişiliğinin öneminden bahsetti. ERÜ 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen panele, ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından "Çağının Tanığı, Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy" paneli düzenlendi.Panelde...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından "Çağının Tanığı, Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy" paneli düzenlendi.

Panelde konuşan Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı, Mehmet Akif Ersoy’un hayatının bütün safhalarında örnek bir insan olduğunu kaydetti.

Andı, "Mehmet Akif Ersoy gibi önemli bir şahsiyet, toplumsal bir değerdir. Onun toplumsal bir değer olduğunun kanıtı toplumun her kesiminin kabulünü kazanmış olmasıdır." dedi.

Mehmet Akif Ersoy’un sadece İstiklal Marşı’nın yazarı değil, aynı zamanda şahsiyeti ve eserlerinde sunduklarıyla örnek bir kişilik olduğunu kaydeden Andı, "Mehmet Akif Ersoy, aynı zamanda dil konusunda donanım sahibi bir insandır. Arapçanın yanında Farsça ve Fransızcaya hakimdir. Bu üç dili iyi derecede bilen milli şairimiz, Türkçe olarak en güzel şiirleri kaleme almıştır." şeklinde konuştu.

Panelin diğer konuşmacısı Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Dursun Ali Tökel ise, milli şair Mehmet Akif Ersoy’un gerek yazdığı eserler, gerekse sahip olduğu şahsiyet ve kişiliğinin öneminden bahsetti.

ERÜ 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen panele, ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.