pendik escort bayan
ak

Çadır Kent Okulu'nda Eğitim Başladı

24.05.2017 - 15:38, Güncelleme: 24.05.2017 - 15:38
 

Çadır Kent Okulu'nda Eğitim Başladı

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesine hasat ve çapa dönemlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelen mevsimlik tarım işçilerin çocuklarının eğitim...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesine hasat ve çapa dönemlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelen mevsimlik tarım işçilerin çocuklarının eğitim ve öğretim görebilmesi için "Çadır Kent Okulu" açıldı.İlçedeki tarım arazilerinde çalışmak için her yıl çapa ve hasat dönemlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının eğitim ve öğretimlerinden geri kalmamaları için açılan okulda 35 öğrenci ders başı yaptı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulda incelemelerde bulunarak öğrencilerin tüm kırtasiye ihtiyaçlarını ücretsiz karşıladıklarını belirtti.Atılgan, "İlçemize diğer illerden gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının eğitim öğretime devam edebilmeleri için Çadır Kent Okulu açıldı. Mevsimlik tarım işçileriyle gelen 35 öğrencinin kaydı, misafir öğrenci olarak yapıldı ve öğrenciler için öğretmen görevlendirildi. Eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar buradaki misafir öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları karşılanacak." dedi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesine hasat ve çapa dönemlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelen mevsimlik tarım işçilerin çocuklarının eğitim...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesine hasat ve çapa dönemlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelen mevsimlik tarım işçilerin çocuklarının eğitim ve öğretim görebilmesi için "Çadır Kent Okulu" açıldı.

İlçedeki tarım arazilerinde çalışmak için her yıl çapa ve hasat dönemlerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının eğitim ve öğretimlerinden geri kalmamaları için açılan okulda 35 öğrenci ders başı yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulda incelemelerde bulunarak öğrencilerin tüm kırtasiye ihtiyaçlarını ücretsiz karşıladıklarını belirtti.

Atılgan, "İlçemize diğer illerden gelen mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının eğitim öğretime devam edebilmeleri için Çadır Kent Okulu açıldı. Mevsimlik tarım işçileriyle gelen 35 öğrencinin kaydı, misafir öğrenci olarak yapıldı ve öğrenciler için öğretmen görevlendirildi. Eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar buradaki misafir öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları karşılanacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.