pendik escort bayan
ak

Cabbar, Çalışmaları İnceledi

19.09.2018 - 17:53, Güncelleme: 19.09.2018 - 17:53
 

Cabbar, Çalışmaları İnceledi

KAYSERİ (AA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ilçede devam eden kilitli parke çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ilçede devam eden kilitli parke çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cabbar, ilçede devam eden kilitli parke çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Vatandaşların refahı için gece gündüz çalıştıklarını belirten Cabbar, şunları kaydetti:"Yağışlar başlamadan önce gerek kırsal, gerekse merkez mahallelerimizde ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız. Özellikle asfalt ve parke çalışmalarımızı seri bir şekilde tamamlamak istiyoruz ve çalışmalarımız da aksamadan devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bütün mahallelerimiz vadettiğimiz hizmetlerimize ulaşmış olacak."
KAYSERİ (AA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ilçede devam eden kilitli parke çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ilçede devam eden kilitli parke çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cabbar, ilçede devam eden kilitli parke çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vatandaşların refahı için gece gündüz çalıştıklarını belirten Cabbar, şunları kaydetti:

"Yağışlar başlamadan önce gerek kırsal, gerekse merkez mahallelerimizde ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız. Özellikle asfalt ve parke çalışmalarımızı seri bir şekilde tamamlamak istiyoruz ve çalışmalarımız da aksamadan devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bütün mahallelerimiz vadettiğimiz hizmetlerimize ulaşmış olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.