pendik escort bayan
ak

C.Ü Öğrenci Konsey başkanı Kerim Karasu oldu

Kültür-Sanat 30.11.2014 - 13:55, Güncelleme: 30.11.2014 - 13:55
 

C.Ü Öğrenci Konsey başkanı Kerim Karasu oldu

Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı seçimi yapıldı. Yapılan seçimde konsey başkanı Kerim Karasu oldu.

Cuma günü  yapılan Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci  Konsey Başkanlığı seçimlerini 3 oya 21 oy gibi açık ara farkla 2009-2011 dönemi öğrenci konsey başkanlığı da yapmış olan Kerim Karasu kazandı.   Karasu seçim sonrası yapmış olduğu açıklama da her kesim den öğrencinin teveccühünü alarak bu göreve geldiğini belirterek, öğrenciler için elinden geleni yapacağını söyledi. İlk olarak kantinlerde ki fahiş fiyatlarla ilgileneceğini belirtti. Seçim sonrası da kantin fiyatlarının düşürülmesi talebini yönetime ilettiğini söyleyerek, fiyatlarda bir düşüş yaşanacağını ama önemli olan istediğimiz oranda bir düşüşün yaşanmasıdır dedi. Kendisine oy veren vermeyen herkesin konsey başkanı olacağını ve Cumhuriyet Üniversitesini taşıyabilecekleri en ileri noktaya taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek sözlerine son verdi. - SİVAS
Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı seçimi yapıldı. Yapılan seçimde konsey başkanı Kerim Karasu oldu.

Cuma günü  yapılan Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci  Konsey Başkanlığı seçimlerini 3 oya 21 oy gibi açık ara farkla 2009-2011 dönemi öğrenci konsey başkanlığı da yapmış olan Kerim Karasu kazandı.

 

Karasu seçim sonrası yapmış olduğu açıklama da her kesim den öğrencinin teveccühünü alarak bu göreve geldiğini belirterek, öğrenciler için elinden geleni yapacağını söyledi. İlk olarak kantinlerde ki fahiş fiyatlarla ilgileneceğini belirtti. Seçim sonrası da kantin fiyatlarının düşürülmesi talebini yönetime ilettiğini söyleyerek, fiyatlarda bir düşüş yaşanacağını ama önemli olan istediğimiz oranda bir düşüşün yaşanmasıdır dedi. Kendisine oy veren vermeyen herkesin konsey başkanı olacağını ve Cumhuriyet Üniversitesini taşıyabilecekleri en ileri noktaya taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek sözlerine son verdi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.