pendik escort bayan
ak

"Bylock" Kullanıcısının İstinaf Talebi Reddedildi

26.05.2017 - 10:03, Güncelleme: 26.05.2017 - 10:03
 

"Bylock" Kullanıcısının İstinaf Talebi Reddedildi

KIRŞEHİR (AA) - Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi...

KIRŞEHİR (AA) - Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan ve "ByLock" kullandığı belirlenen sanığa verilen cezanın istinaf talebini esastan reddetti.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde "örgüt üyesi olduğu ve örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandığı" gerekçesiyle yargılanan ve 8 yıl 1 ay hapis cezası alan Cengiz Erdemir'in dosyası istinaf talebiyle Ankara Bölge Adliye Mahkemesine taşındı.Dosyayı karara bağlayan Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, sanığın başvurusunu esastan reddederek, kararın usul ve yasaya uygun olduğunu kararlaştırdı.Erdemir'in, Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında, hakkındaki "FETÖ'nün toplantılarına adam toplamak için faaliyet yürütmek ve 17-25 Aralık sürecinden sonra elebaşı Fetullah Gülen'i övücü konuşmalar yapmak" suçlamalarını kabul etmediği, ByLock programını da merak ettiği için telefonuna yüklediğini söylediği öğrenildi.
KIRŞEHİR (AA) - Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi...

KIRŞEHİR (AA) - Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan ve "ByLock" kullandığı belirlenen sanığa verilen cezanın istinaf talebini esastan reddetti.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde "örgüt üyesi olduğu ve örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandığı" gerekçesiyle yargılanan ve 8 yıl 1 ay hapis cezası alan Cengiz Erdemir'in dosyası istinaf talebiyle Ankara Bölge Adliye Mahkemesine taşındı.

Dosyayı karara bağlayan Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, sanığın başvurusunu esastan reddederek, kararın usul ve yasaya uygun olduğunu kararlaştırdı.

Erdemir'in, Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında, hakkındaki "FETÖ'nün toplantılarına adam toplamak için faaliyet yürütmek ve 17-25 Aralık sürecinden sonra elebaşı Fetullah Gülen'i övücü konuşmalar yapmak" suçlamalarını kabul etmediği, ByLock programını da merak ettiği için telefonuna yüklediğini söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.