pendik escort bayan
ak

'ByLock' kullanan 7 öğretim üyesi tutuklandı

16.10.2016 - 12:37, Güncelleme: 16.10.2016 - 12:37
 

'ByLock' kullanan 7 öğretim üyesi tutuklandı

SİVAS merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, "ByLock" kullandıkları iddiasıyla...

SİVAS merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 öğretim üyesinden 7'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, FETÖ/PDY mensuplarının kriptolu yazışma programı "ByLock'u kullandıkları belirlenen öğretim üyelerine yönelik Sivas merkezli İstanbul, Çorum, Uşak ve Elazığ'da yaptığı operasyonda gözaltına alınan 12 öğretim üyesi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öğretim üyelerinden Z.K., C.B., O.Ö., M.A., Y.Ö., A.P. ve Ö.B.A. tutuklanırken, Ş.B., M.K., M.D., G.M., A.S.E. ve F.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Bu arada operasyon nedeniyle haklarında gözaltı kararı bulunan öğretim üyelerinden M.K., A.A., T.A. ve H.K.'nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.
SİVAS merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, "ByLock" kullandıkları iddiasıyla...

SİVAS merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 öğretim üyesinden 7'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, FETÖ/PDY mensuplarının kriptolu yazışma programı "ByLock'u kullandıkları belirlenen öğretim üyelerine yönelik Sivas merkezli İstanbul, Çorum, Uşak ve Elazığ'da yaptığı operasyonda gözaltına alınan 12 öğretim üyesi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öğretim üyelerinden Z.K., C.B., O.Ö., M.A., Y.Ö., A.P. ve Ö.B.A. tutuklanırken, Ş.B., M.K., M.D., G.M., A.S.E. ve F.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada operasyon nedeniyle haklarında gözaltı kararı bulunan öğretim üyelerinden M.K., A.A., T.A. ve H.K.'nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.