pendik escort bayan
ak

Buz: "Robinho faktörü ön plana çıktı"

17.02.2018 - 17:58, Güncelleme: 17.02.2018 - 17:58
 

Buz: "Robinho faktörü ön plana çıktı"

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası,"Üç puan almamız gerekirken mağlup olduk. Robinho faktörü ön plana çıktı"...

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası,"Üç puan almamız gerekirken mağlup olduk. Robinho faktörü ön plana çıktı" dedi.Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 3-2 mağlup olan Osmanlıspor'da karşılaşma sonrası Teknik Direktör İrfan Buz karşılaşmayı değerlendirdi. Buz, "Bizim için son derece üzücü bir sonuç aldığımızı gördük sahada. İlk devre yediğimiz golde Hakan'ın sırtından dönüp Robinho'nun önüne düşen topta tek vuruşta atılan bir gol var. İkinci devre oyunu tamamen forsa eden Osmanlıspor vardı. Oyunu çevireceğimize inanıyorduk. Baskılı oynadık 1-1'i yakaladık. Arkasında 2-1'i yakaladık. Son 8 dakika basit hatalardan iki gol yedik. Sivasspor açısından Robinho ön plana çıktı. Orada kendi bölgenizde bu kadar basit hatayla bizim futbolcunun topu kaybetmesi olmaması gerekiyordu. Akabinde oyuncunun önüne düştü. Biz en az bir puan almalıydık. Kaldı ki üç puan almamız gerekirken maalesef mağlup olduk. İki tane fırsatı vardı Sivasspor'un onun da Robinho faktörü ortaya çıktı" dedi.
Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası,"Üç puan almamız gerekirken mağlup olduk. Robinho faktörü ön plana çıktı"...
Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası,"Üç puan almamız gerekirken mağlup olduk. Robinho faktörü ön plana çıktı" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 3-2 mağlup olan Osmanlıspor'da karşılaşma sonrası Teknik Direktör İrfan Buz karşılaşmayı değerlendirdi. Buz, "Bizim için son derece üzücü bir sonuç aldığımızı gördük sahada. İlk devre yediğimiz golde Hakan'ın sırtından dönüp Robinho'nun önüne düşen topta tek vuruşta atılan bir gol var. İkinci devre oyunu tamamen forsa eden Osmanlıspor vardı. Oyunu çevireceğimize inanıyorduk. Baskılı oynadık 1-1'i yakaladık. Arkasında 2-1'i yakaladık. Son 8 dakika basit hatalardan iki gol yedik. Sivasspor açısından Robinho ön plana çıktı. Orada kendi bölgenizde bu kadar basit hatayla bizim futbolcunun topu kaybetmesi olmaması gerekiyordu. Akabinde oyuncunun önüne düştü. Biz en az bir puan almalıydık. Kaldı ki üç puan almamız gerekirken maalesef mağlup olduk. İki tane fırsatı vardı Sivasspor'un onun da Robinho faktörü ortaya çıktı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.