pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehirden İlçelere Yatırım

19.07.2018 - 14:53, Güncelleme: 19.07.2018 - 14:53
 

Büyükşehirden İlçelere Yatırım

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye tarafından yaptırılan proje ve yatırımları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye tarafından yaptırılan proje ve yatırımları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çelik, kent merkezine belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaptıklarını belirtti.Yapılacak ihaleler hakkında bilgi veren Çelik, Develi ilçesine terminal binası ve çevre düzenlemesi yapılması işi ihalesinin 1 Ağustos'ta, Sarız ilçesine kapalı semt pazarı yapılması ihalesinin ise 25 Temmuz'da yapılacağını kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye tarafından yaptırılan proje ve yatırımları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye tarafından yaptırılan proje ve yatırımları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çelik, kent merkezine belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaptıklarını belirtti.

Yapılacak ihaleler hakkında bilgi veren Çelik, Develi ilçesine terminal binası ve çevre düzenlemesi yapılması işi ihalesinin 1 Ağustos'ta, Sarız ilçesine kapalı semt pazarı yapılması ihalesinin ise 25 Temmuz'da yapılacağını kaydetti.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.