pendik escort bayan
ak

Büyükşehirden Fotoğrafçılara Develi Gezisi

24.10.2016 - 13:18, Güncelleme: 24.10.2016 - 13:18
 

Büyükşehirden Fotoğrafçılara Develi Gezisi

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi kültür sanat sezonu içerisinde her ay gerçekleştirdiği profesyonel fotoğraf eğitimi yeni sezonla birlikte ilk gezisini...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi kültür sanat sezonu içerisinde her ay gerçekleştirdiği profesyonel fotoğraf eğitimi yeni sezonla birlikte ilk gezisini Develi ilçesine gerçekleştirdi. Eğitim ve gezi programına katılan 150'ye yakın fotoğrafçıya Develi ilçesinin farklı noktalarında uygulamalı eğitim verildi. Uygulama gezisinde Develi lisesi, Elbiz, Develi Evleri, Everek Camii, Aşık Seyrani, Köşkpınar gibi Develi'nin tarihi ve doğal güzellikleri gezilerek binlerce fotoğraf çekildi. Fotoğrafçılar, rehber eşliğinde Develi'deki tarihi mekanları gezerek ilçeyi daha iyi tanıma fırsatı buldu. Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'de fotoğrafçılığın gelişmesi için gerçekleştirdiği etkinlik fotoğraf severler tarafından büyük beğeni topladı. Geziye katılanlar, Kayseri'nin tarihi ve doğal güzelliklerini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi kültür sanat sezonu içerisinde her ay gerçekleştirdiği profesyonel fotoğraf eğitimi yeni sezonla birlikte ilk gezisini...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi kültür sanat sezonu içerisinde her ay gerçekleştirdiği profesyonel fotoğraf eğitimi yeni sezonla birlikte ilk gezisini Develi ilçesine gerçekleştirdi.

Eğitim ve gezi programına katılan 150'ye yakın fotoğrafçıya Develi ilçesinin farklı noktalarında uygulamalı eğitim verildi.

Uygulama gezisinde Develi lisesi, Elbiz, Develi Evleri, Everek Camii, Aşık Seyrani, Köşkpınar gibi Develi'nin tarihi ve doğal güzellikleri gezilerek binlerce fotoğraf çekildi.

Fotoğrafçılar, rehber eşliğinde Develi'deki tarihi mekanları gezerek ilçeyi daha iyi tanıma fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'de fotoğrafçılığın gelişmesi için gerçekleştirdiği etkinlik fotoğraf severler tarafından büyük beğeni topladı.

Geziye katılanlar, Kayseri'nin tarihi ve doğal güzelliklerini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.