pendik escort bayan
ak

Büyükşehirden Evde Sosyal Destek Hizmeti

27.07.2017 - 15:53, Güncelleme: 27.07.2017 - 15:53
 

Büyükşehirden Evde Sosyal Destek Hizmeti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Evde Sosyal Destek Hizmeti Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında 2 ay içerisinde 400 vatandaşa...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Evde Sosyal Destek Hizmeti Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında 2 ay içerisinde 400 vatandaşa hizmet götürdü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin YADES projesiyle yalnız başına yaşamak durumunda olan yaşlılara adeta evlatlık görevi yaptığını belirtti. Toplumun her kesiminin çok daha huzurlu ve rahat yaşamalarını temin etmek için gece gündüz çalıştıklarını ve ihtiyaç duyan herkesin yanında olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Çelik, şunları kaydetti: "Yaşlılarımızın mutlu ve huzurlu bir yaşlılık dönemi geçirmesini sağlamak projemizin temel hedefidir. Proje çerçevesinde yaşlılarımızın kişisel temizlik ve bakımları, evlerinin genel temizliği, evlerdeki basit tadilat ve onarım işleri Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor. Ayrıca ihtiyaç duyan yaşlılarımızın sağlık kuruluşlarına hasta nakil aracı ile ulaştırılmasını sağlıyor ve yine ihtiyaç duyan yaşlılarımıza akülü araç veriyoruz. Bunlarla birlikte yaşlılarımıza yönelik rehberlik, danışmanlık, sosyal ve psikolojik destek hizmeti de sunuyoruz." Çelik, kentte iki aylık sürede yaklaşık 400 yaşlıya ihtiyaç duydukları hizmetlerin sunulduğunu bildirerek, YADES ve benzer projelerle alınan hayır duasının her şeyden değerli olduğunu ve ihtiyaç duyan herkesin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Evde Sosyal Destek Hizmeti Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında 2 ay içerisinde 400 vatandaşa...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Evde Sosyal Destek Hizmeti Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında 2 ay içerisinde 400 vatandaşa hizmet götürdü.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin YADES projesiyle yalnız başına yaşamak durumunda olan yaşlılara adeta evlatlık görevi yaptığını belirtti.

Toplumun her kesiminin çok daha huzurlu ve rahat yaşamalarını temin etmek için gece gündüz çalıştıklarını ve ihtiyaç duyan herkesin yanında olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Yaşlılarımızın mutlu ve huzurlu bir yaşlılık dönemi geçirmesini sağlamak projemizin temel hedefidir. Proje çerçevesinde yaşlılarımızın kişisel temizlik ve bakımları, evlerinin genel temizliği, evlerdeki basit tadilat ve onarım işleri Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor. Ayrıca ihtiyaç duyan yaşlılarımızın sağlık kuruluşlarına hasta nakil aracı ile ulaştırılmasını sağlıyor ve yine ihtiyaç duyan yaşlılarımıza akülü araç veriyoruz. Bunlarla birlikte yaşlılarımıza yönelik rehberlik, danışmanlık, sosyal ve psikolojik destek hizmeti de sunuyoruz."

Çelik, kentte iki aylık sürede yaklaşık 400 yaşlıya ihtiyaç duydukları hizmetlerin sunulduğunu bildirerek, YADES ve benzer projelerle alınan hayır duasının her şeyden değerli olduğunu ve ihtiyaç duyan herkesin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.