pendik escort bayan
ak

Büyükşehir'den Engelli Asansörlerine Düzenli Kontrol

28.01.2018 - 09:53, Güncelleme: 28.01.2018 - 09:53
 

Büyükşehir'den Engelli Asansörlerine Düzenli Kontrol

Başkent'teki köprüler ile üst ve alt geçitlerde kullanılan yürüyen merdivenler ve engelli asansörlerinin bakım ve onarımlarının her gün düzenli olarak yapıldığı bildirildi

ANKARA (AA) - Başkent'teki köprü, üst ve alt geçitlerde kullanılan engelli asansörleri ile yürüyen merdivenlerin her gün düzenli olarak bakımdan geçirildiği bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yürüyen merdivenler ile engelli asansörleri, 7 gün 24 saat esasına göre kontrol ediliyor.Büyükşehir Belediyesinin denetiminde 173 engelli asansörü ve 44 yürüyen merdiven bulunuyor. Ortaya çıkan arızalar ile temizlik işleri, mobil ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. - Vatandaşlar taleplerini Mavi Masa'ya iletiyorEkipler, vatandaşların 153 Mavi Masa aracılığıyla ilettikleri talepleri de anında değerlendiriyor. Geçen yıl bu yollar bin 920 başvuruyu değerlendiren ekipler, engelli asansörleri ve yürüyen merdivenlerle ilgili sorunları yerinde çözdü.Ekipler, vatandaşların, asansör ve yürüyen merdivenlerin kötü niyetli ve amacı dışında kullanımlarını yetkililere bildirmelerini istiyor.
Başkent'teki köprüler ile üst ve alt geçitlerde kullanılan yürüyen merdivenler ve engelli asansörlerinin bakım ve onarımlarının her gün düzenli olarak yapıldığı bildirildi

ANKARA (AA) - Başkent'teki köprü, üst ve alt geçitlerde kullanılan engelli asansörleri ile yürüyen merdivenlerin her gün düzenli olarak bakımdan geçirildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yürüyen merdivenler ile engelli asansörleri, 7 gün 24 saat esasına göre kontrol ediliyor.

Büyükşehir Belediyesinin denetiminde 173 engelli asansörü ve 44 yürüyen merdiven bulunuyor. Ortaya çıkan arızalar ile temizlik işleri, mobil ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

- Vatandaşlar taleplerini Mavi Masa'ya iletiyor

Ekipler, vatandaşların 153 Mavi Masa aracılığıyla ilettikleri talepleri de anında değerlendiriyor. Geçen yıl bu yollar bin 920 başvuruyu değerlendiren ekipler, engelli asansörleri ve yürüyen merdivenlerle ilgili sorunları yerinde çözdü.

Ekipler, vatandaşların, asansör ve yürüyen merdivenlerin kötü niyetli ve amacı dışında kullanımlarını yetkililere bildirmelerini istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.