pendik escort bayan
ak

Büyükşehirden Ego Personeline Eğitim

22.09.2017 - 12:58, Güncelleme: 22.09.2017 - 12:58
 

Büyükşehirden Ego Personeline Eğitim

EGO personeline, otobüs yangınları ve söndürme yöntemleri ile sabotaj ve kundaklamalar sırasında neler yapılması gerektiğine yönelik eğitim verildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü personeline, otobüs yangınları ve söndürme yöntemleri ile sabotaj ve kundaklamalar sırasında neler yapılması gerektiğine yönelik eğitim verildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi iş güvenliği uzmanları, EGO 3. Bölge personeline, "Personel Acil Durumlar Eğitimi" verdi.Uzmanlar, personele, mevzuat, işverenin ve çalışanın yükümlülük ve sorumlulukları, yangın, deprem, sel, su baskını, fırtına, yıldırım düşmesi, patlama gibi acil durumlarda iletişim, acil durum organizasyonu ve acil durumlar ekiplerinin eğitimi konularında teorik ve uygulamalı dersler verdi.EGO (A) Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Didem Taylan, otobüs yangınlarının nedenleri, yangın söndürme sistemleri ve cihazları, sürücünün yangını fark etmesinin ardından yapması gerekenler, yangına ilk müdahale ve acil durumlarda otobüslerde tahliye noktaları ile ilgili konuları anlattı. Güvenpark'ta geçen yıl PKK'lı teröristlerin otobüs durağına yönelik bombalı saldırısını hatırlatan Taylan, patlamada Necati Yılmaz adlı EGO şoförünün kriz anını başarıyla yöneterek hem kendi aracının hem de çevrede bulunanların güvenliği için doğru bir davranış sergilediğini belirtti.Personele acil durumlar eğitimi veren iş yeri hekimi Dr. Cengiz Girek de iş güvenliği, yangın ve ilk yardım eğitimlerinin hayatın her anında gerekli olacağını kaydetti.Teorik eğitimin ardından EGO personeli, uygulamalı olarak yangın söndürme ve ilk yardım eğitimine katıldı.
EGO personeline, otobüs yangınları ve söndürme yöntemleri ile sabotaj ve kundaklamalar sırasında neler yapılması gerektiğine yönelik eğitim verildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü personeline, otobüs yangınları ve söndürme yöntemleri ile sabotaj ve kundaklamalar sırasında neler yapılması gerektiğine yönelik eğitim verildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi iş güvenliği uzmanları, EGO 3. Bölge personeline, "Personel Acil Durumlar Eğitimi" verdi.

Uzmanlar, personele, mevzuat, işverenin ve çalışanın yükümlülük ve sorumlulukları, yangın, deprem, sel, su baskını, fırtına, yıldırım düşmesi, patlama gibi acil durumlarda iletişim, acil durum organizasyonu ve acil durumlar ekiplerinin eğitimi konularında teorik ve uygulamalı dersler verdi.

EGO (A) Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Didem Taylan, otobüs yangınlarının nedenleri, yangın söndürme sistemleri ve cihazları, sürücünün yangını fark etmesinin ardından yapması gerekenler, yangına ilk müdahale ve acil durumlarda otobüslerde tahliye noktaları ile ilgili konuları anlattı.

Güvenpark'ta geçen yıl PKK'lı teröristlerin otobüs durağına yönelik bombalı saldırısını hatırlatan Taylan, patlamada Necati Yılmaz adlı EGO şoförünün kriz anını başarıyla yöneterek hem kendi aracının hem de çevrede bulunanların güvenliği için doğru bir davranış sergilediğini belirtti.

Personele acil durumlar eğitimi veren iş yeri hekimi Dr. Cengiz Girek de iş güvenliği, yangın ve ilk yardım eğitimlerinin hayatın her anında gerekli olacağını kaydetti.

Teorik eğitimin ardından EGO personeli, uygulamalı olarak yangın söndürme ve ilk yardım eğitimine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.