pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir Konservatuvarı İçin Kayıtlar Başladı

18.08.2016 - 12:03, Güncelleme: 18.08.2016 - 12:03
 

Büyükşehir Konservatuvarı İçin Kayıtlar Başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın güz dönemi kursları için kayıtlar başladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın güz dönemi kursları için kayıtlar başladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kurslara ön kayıtların 21 Eylül Çarşamba gününe kadar yapılabileceği belirtildi.Güz döneminde hem büyükler hem de öğrencilere yönelik kursların açılacağının vurgulandığı açıklamada şu bilgiler aktarıldı:"Yetişkinlere yönelik güz dönemi kurslarında, bağlama, gitar, kanun, kaval, keman, klarnet, ney, piyano, ud, vurmalı çalgılar, yan flüt, resim, tiyatro ve diksiyon kursları yer alacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Korosu, Tasavvuf Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Kent Korosu ve Türk Halk Müziği Kent Korosu'na da başvuru yapılabilecek. Öğrenciler için de altı branşta kurslar açılacak. Öğrencilere güz döneminde bağlama, gitar, keman, ney, piyano ve tiyatro branşlarında eğitim verilecek."Yetişkinler ve öğrencilerin konservatuvar kayıtlarını Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın hizmet binasında ya da Kayseri Mahallesi içindeki konservatuvar şubesinde yaptırabilecekleri ifade edilen açıklamada, kayıtlarla ilgili detaylı bilginin 232 20 40 nolu telefondan alınabileceği duyuruldu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın güz dönemi kursları için kayıtlar başladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın güz dönemi kursları için kayıtlar başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kurslara ön kayıtların 21 Eylül Çarşamba gününe kadar yapılabileceği belirtildi.

Güz döneminde hem büyükler hem de öğrencilere yönelik kursların açılacağının vurgulandığı açıklamada şu bilgiler aktarıldı:

"Yetişkinlere yönelik güz dönemi kurslarında, bağlama, gitar, kanun, kaval, keman, klarnet, ney, piyano, ud, vurmalı çalgılar, yan flüt, resim, tiyatro ve diksiyon kursları yer alacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Korosu, Tasavvuf Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Kent Korosu ve Türk Halk Müziği Kent Korosu'na da başvuru yapılabilecek. Öğrenciler için de altı branşta kurslar açılacak. Öğrencilere güz döneminde bağlama, gitar, keman, ney, piyano ve tiyatro branşlarında eğitim verilecek."

Yetişkinler ve öğrencilerin konservatuvar kayıtlarını Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın hizmet binasında ya da Kayseri Mahallesi içindeki konservatuvar şubesinde yaptırabilecekleri ifade edilen açıklamada, kayıtlarla ilgili detaylı bilginin 232 20 40 nolu telefondan alınabileceği duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.